Pareri despre videochat

Pareri videochat?!

Daca intrebi in jurul tau colegi, prieteni, rude, ce pareri au despre videochat, probabil ca toti (daca nu 70% dintre ei) vor asocia videochatul cu pornografia sau ceva din sfera aceasta.

Sa fim seriosi suntem in secolul XX ?!

Imi amintesc ca in urma cu 5-6 ani aveam la Clinica Medicala unde lucram o pacienta care avea acest job.

Era mereu coafata, cu manechiura impecabila, o fata cu mult bun-gust si foarte sociabila.

Uneori o invidiam pentru ca mereu arata asa ca”scoasa din cutie”, iar eu abia aveam timp sa-mi acord jumatate de ora pe zi.

N-am insistat cu intrebarile legate de meseria ei, insa imi amintesc ca vorbea deschis despre programul ei, despre faptul ca pentru ea, sa lucreze in videochat insemna doar sa aiba o imagine placuta si o voce draguta.

In rest doar partea materiala era cea care o motiva si considera ca lucreaza normal ca orice om.

Nu exista fata de persoana cu care purta conversatiile in fata camerei nici un fel de angajament sau compromis.

Pentru ea era un job ca oricare altul. De fapt nu era ” ca oricare altul” pentru ca ea castiga de vreo 20 de ori mai mult ca mine – medic cu 15 ani experienta.

In cazul in care va doriti sa aflati ce spun modelele despre aceasta meserie 

accesati : Charm Studio pareri.

Am fost surprinsa sa gasesc acolo parerile multor fete (care lucreaza in acel studio de videochat) sa aflu ca doar 11% dintre modele nu sunt casatorite si ca mai mult de o treime au familii cu  copii.

Georgiana_Videochat

Sunt fete care s-au angajat pentru a-si platii studiile: „Sunt studenta la master si chiar vreau sa ma tin de cursuri si sa fiu prezenta” (Ioana Pintilescu) sau cum spunea un alt model ” mama singura cu doua fete la scoala si rate la banca, fara sprijin din partea nimanui” sunt doar doua povesti din spatele celor 150 de modele care lucreaza la Charm Studio.

cred ca multi sunt tentati sa critice innainte de-a cunoaste „povestea din spatele camerei”, insa realitatea este ca fiecare dintre noi avem o poveste (unii mai buna, altii cu multe suisuri si coborasuri) pentru ca viata nu te intreaba niciodata daca esti pregatita sau nu pentru ce-ti ofera.

Tu ce parere ai despre fetele care lucreaza in videochat?

 

 

More about Jasmine

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: