Avantajele unui job in videochat

Te-ai intrebat vreodata cat castiga un model din videochat?!

Care sunt avantajele unui job in videochat?!

Astazi discutam despre ce implica un job in videochat, care sunt castigurile si avantajele unui astfel de job, dar nu in orice studio de videochat, ci in cel mai profesionist  Studio videochat BucurestiCharm Studios.

Videochat_Bucuresti

Evident ca cel mai important avantaj este cel financiar.

Nu oricine poate lucra intr-un studio de videochat. Trebuie sa fii o persoana dezinhibata, care sa prezinte abilitati de comunicare, cu varsta peste 18 ani, cunostinte medii de limba engleza si un fizic agreabil.

Dar daca indeplinesti aceste conditii si poti lucra intr-un studio de videochat atunci trebuie sa stii ca beneficiile materiale sunt pe masura.

Charm Studios stimuleaza material modelele pentru ca asa cum afirma ei „succesul tau este succesul nostru”.

charmstudio

Si atunci care sunt avantajele unui job in videochat ?

~ castigurile materiale ale unui model variaza intre 500$ si 20 000$ lunar in functie de programul de lucru, de randamentul modelului, seriozitate si incasarile pe care acesta le are. Astfel fiecare model parcurge o perioada de training pentru a atinge nivelul maxim de incasari. Platile se fac bilunar in baza unui contract individual de munca (transparenta platilor este un aspect important de care compania tine cont).

~ lunar sunt premiate „top 3”- cele mai bune incasari; exista astfel o stimulare materiala suplimentara pentru castigul modelelor

~ bonusul de recomandare de 10% in cazul in care aduci la Charm Studios o prietena care-si doreste si ea acest job; pentru ca la Charm Studios  se fac angajari videochat 

~ acordarea unor bonusuri achievement pentru indeplinirea unor praguri de incasari

~ bonusul „best shift” este cel pentru cea mai buna echipa. La Charm Studios se premiaza si se stimuleaza lucrul in echipa astfel „best shift” este premiul pentru cea mai buna „tura de lucru”

~ bonusurile de vechime sunt cele care stimuleaza modelele cu vechime din Charm Studios. La fiecare an implinit in Charm Studios modelul primeste 2%

~ excursii tip citybreak-uri in Europa sau tari exotice: Thailanda, Caraibe, masina dorita sau apartamentul al care ai visat

Charm_Studio_Videochat

Pe langa aceste beneficii materiale de care  beneficiaza modelele sunt multe altele legate de aspectul fizic, make-up, coafura pentru ca un model cu un aspect fizic placut este un model care are succes in acest job.

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    Pe langa avantajele de mai sus, poti si sa pui niste bani deoparte pentru o micuta afacere. Daca esti model serios si te pricepi la ceea ce faci castigurile pot ajunge destul de mari.

  2. Răspunde

    Cand m-am angajat ca model de videochat iti spun sincer ca nu ma asteptam la atatea beneficii. Parea totul un vis, dar care in scurt timp s-a dovedit a fi realitate. Intr-adevar poti sa pui si banuti deoparte, ceea ce e foarte bine, mai ales ca eu vin din provincie si parintii mei nu isi permiteau sa imi plateasca in continuare chiria.

  3. Răspunde

    Cred cu tarie ca doar in videochat putem beneficia de atat de multe avantaje. Pur si simplu, nu gasesc nimic negativ de spus despre videochat!

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: