Tinuta de vacanta de la Mohito

O valiza de tinute Mohito am luat cu mine in aceasta vacanta!

Soare, natura,drum lung, hai-hui prin tara.

Majoritatea tinutelor sunt lejere, tricouri si pantaloni scurti.

In mod normal n-as alege sa dau pe un tricou 100 de lei decat daca chiar ma impresioneaza intr-un mod special, pana la urma este un tricou.

Perioada de redueri la Mohito

Si nici n-am dat decat fix pretul corect (as spune eu) pentru ca in aceasta perioada sunt mari reduceri la Mohito.

Pe site-ul oficial apar (banala reclama pentru ca n-am gasit nimic) reducere de 70%, insa eu am gasit doar 30-50% (si ceea ce am gasit si-am achizitionat mi s-a parut  ca am dat fix pretul corect).

Cu toate acestea un mare plus, pentru a nu spune 10+ il ofer pentru seriozitatea cu care ajunge coletul, pentru modul de impachetare al hainelor in colet (sa va mai spun ca in momentul in care am deschis coletul hainele aveau un parfum discret, suav?!)

Dar sa va povestesc despre tinuta pe care mi-am ales-o pentru azi – zi calduroasa de vara!

Pantalon scurt alb in dungulite negre- stil marinaresc, de o calitate foarte buna, extrem de confortabili, bumbac mai gros putin care nu permite  transparenta in momentul purtarii.

In partea de sus a acestuia exista un fel de jartea si un snur pentru ajustarea pe talie.

Atentie! In cazul in care nu a-ti cumparat niciodata de la Mohito va recomand sa luati numarul mai mic pe care il purtati in mod obisnuit. Eu am comandat un tricou pe care scria M – dar in realitate tot ce este M este L (in cazul meu nu ma plang pentru ca tot ce este mic de mine merge la Jasmine si tot ce este mare de mine merge la mama – deci sunt oricum in castig in aceasta privinta).

Asa incat in cazul de fata pantalonul este S – dar imi era perfect cred si un XS – masurile lor. Dupa reducere pantalonul a fost 30 de lei.

Tricoul pe care l-am ales a fost cea mai buna alegere.Imi place extrem de mult (posibil daca-l vedeam la pret intreg il luam oricum pentru ca este extrem de frumos si de bun calitativ).

Bumbac moale, fin la atingere, alb cu insertii de pietricele si un scris central l-am asortat perfect cu acesti pantaloni (dupa reducere tricoul a fost 29 de lei).

Este un tricou care-ti permite lejeritatea plimbarilor lungi, fin la aingere si in care te simti excelent pentru ca bumbacul permite pielii sa respire (mai ales vara).

O tinuta relaxata de vacanta de la Mohito!

 

 

 

More about Jasmine

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: