WhiteAgency face angajari!

Pentru ca timpul inseamna bani...WhiteAgency face angajari pentru fetele care-si doresc un astfel de job, cele care sunt lipsite de inhibitii personale !

WhiteAgency face angajari videochat!

In cazul in care esti decisa sa castigi o suma de bani relativ usor si intr-un timp scurt, daca esti o persoana care nu are inhibitii apeleaza la WhiteAgency pentru ca aceasta meserie este perfect legala.

Mai mult, la angajare ai un contract de munca perfect normal ca orice angajat, care respeca normele in vigoare, vei achita ca orice salariat impozite si taxe, vei beneficia de concediu de odihna si asigurare medicala privata.

O data la doua saptamani insa vei semna un act aditional prin care sume de bani care provin din bonificatii, dar si comisionul tau personal sunt trecute aici conform cu munca pe care ai desfasurat-o in acea perioada.

 

Care este programul de lucru la WhiteAgency?!

Stabilirea unui program de lucru a fost gandita pentru ca modelul care face videochat sa obtina un castig cat mai mare.

Astfel, fiecare opreaza pentru ora 7-15 sau „morning shift” ori day shift” de la or 15 la 22 si evident „night shift” de la ora 22 pana dimineata, existand si posibilitatea unui bonus de weekend.

Sumele de bani castigate de tine sunt direct proportionale cu activitatea pe care o desfasori.

Pentru ca in aceasta meserie este nevoie de confiedentialitate si discretie, agentia ti le asigura pe toate acestea. Poti avea un nume-pseudonim sub care sa fii prezentata si tot tu esti cea care-si selecteza clientii cu care doresti sa faci videochat.

Un mediu placut de lucru este asigurat de WhiteAgency . Nu trebuie sa platesti chirie sau sa inchiriezi un spatiu unde sa-ti desfasori activitatea.

Pentru bonificatii suplimentare, cadouri sau diverse calatorii ofeite de catre agentie trebuie sa dai dovada de seriozitate, sa te loghezi la timp, sa lasi camera in perfecta ordine asa cum ai gasit-o si sa dai dova a de implicare participand si la ture de week-end .

WhiteAgency -locul in care modelele lucreaza intr-un mediu ambietal frumos castigand sume de bani raportate direct proportional la timpul petrecut in fata camerei si a calculaorului.

Pentru WhiteAgency tu esti vedeta!

Daca esti interesata de un astfel de job acceseaza pagina lor pentru mai multe informatii!

More about Jasmine

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: