Toamna aceasta alege balerini din piele in culori versatile

Toamna aceasta este calda si frumoasa, in toate nuantele de galben-auriu pana la firescul ruginiu, iar razele soarelui ne ofera inca posibilitatea purtarii unor balerini din piele.

Confortabili, eleganti si versatili, balerinii au devenit piesele cele mai cautate primavara si toamna.

PantofiPlus are o gama diversa in culori superbe!

Devenind populari inca din anii 1950 cand Audrey Hepburn a inceput sa-si faca aparitia in astfel de incaltari, balerinii sunt astazi cei mai comozi si mai practici pantofi.

Sunt extrem de practici, putand fi purtati atat la un pantalon clasic, cat si la un blug, sau la o tinuta de tip office ori casual.

Daca materialul din care sunt confectionati  este piele, asa cum sunt cei de la PantofiPlus, atunci ai cu siguranta un grad maxim de cofort si o elegata aparte. In caz contrar, materialele de calitate inferioara, pot determina aparitia unor cute inestetice sau chiar desprinderi de material la o ploaie mai serioasa.

Toamna aceasta alege PantofiPlus in culori versatile 

Balerini din piele naturala  galbeni-mango

Au varful rounjit , talpa flexibila, putand fi purtati la un pantalon in nuante de maron pentru a-i pune in valoare sau la o fusta tip creion, conferind un aer romantic, cald.

Preferatii mei sun balerinii din piele Van Gogh in nuante de albastru-portocaliu-verde

Modelul, inspirat din picturile lui Van Gogh, sunt superpozabili oricarei tinute. Sunt usor de asortat, avand o combinatie interesanta de culori si cu siguranta vor fi piesa de rezistenta in orice garderoba.

Ceea ce mi s-a parut extrem de interesant a fost faptul ca-ti poti alege daca doresti acest model atat piele lacuita cat si piele intoarsa.

O alta combinatie interesanta am gasit la acest model de balerini din piele bleumarini.

Iesirea din anonimat o face fundita intr-o paleta coloristica spectaculoasa.

Cred ca arata extraordinar la un blug simplu, albastru si superb la o rochie closata, punand accent pe acest detaliu deosebit.

In cazul in care preferi un balerin nude, modelul acesta cu varful ascutit si detaliile aurii sunt perfecti pentru aceasta toamna.

Sunt ideali pentru o tinuta office pe care o va pune in evidenta tocmai acest detaliu auriu in forma de „V”.

Pentru o tinuta de weekend as merge pe aceasta varianta de pantofi de piele intr-un roz-pudrat cu detalii aurii la nivelul baretelor subtiri si a funditelor.

Sunt absolut incantatori la o rochita midi, conferindu-i o conotaie romantica.

Pentru cele care iubesc aspectul „piele de sarpe” acesti pantofi din piele au reunit intreaga paleta cromatica a toamnei.

Alegeti culoarea preferata de balerini din piele de la PantofiPlus pentru ca „poti sa porti orice atata timp cat asortezi cu o pereche frumoasa de pantofi” (Taylor Momseri)

 

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    eu sunt fan balerini si sa stii ca am inceput sa aleg si eu modele tot mai colorate pentru ca destul adopt culori inchise la haine. In calitate de cautator de incaltaminte din piele, iti multumesc pentru recomandare pentru ca tare greu e sa gasesti balerini din piele modele asa frumoase!

    1. Răspunde

      Mie, personal, imi plac modelele vesele atunci cand aleg balerini 🙂

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: