Specializeaza-te in cursuri de manechiura-pedichiura!

Alegerea unor cursuri de manechiura-pedichiura este o solutie perfecta daca iti place sa lucrezi intr-un salon sau sa-ti faci propriul tau salon.

Ideea unor astfel de cursuri este perfecta atunci cadn vrei sa incepi o mica afacere pe cont propriu sau cand iti doresti o noua meserie pe care s-o poti practica cu succes.

Pentru aflarea  secretelor unui astfel de curs manechiura-pedichiura ai nevoie de CPP Alexander’s!

Am vazut la cabinet cateva fete cu unghii puse intr-un mod dezastruos. Fie erau extrem de groase, fie pareau lipite intr-un mod grosolan sau aveau o structura si o forma total diforma. Dar cel mai mult m-a speriat o domana care avea mucegai sub unghie.

Realizarea corecta a manechiurii nu presupune doar cateva „cunoastinte dupa ureche”.

Cred ca pentru a te specializa intr-o astfel de meserie ai nevoie de cursuri manechiura – pedichiura, unde sa inveti nu doar o tehnica de finisare corecta si frumoasa a unei manechiuri asa cum si-o doreste clienta, ci si reguli de igiena, de sterilizare si dezinfectare a instrumentarului de lucru.

La CPP Alexander’s ai ocazia sa inveti:

~ tehnici de manechiura -pedichiura clasica si frantuzeasca

~ reguli de igiena si de sterilizare care sunt impetuos necesare intr-un salon

~ diferite tehnici de masaj al mainilor sau picioarelor

~ cum sa va intocmiti bonurile de materiale sau de plata  – in cazul in care lucrati intr-un salon

~ cum sa va programati clientela, dar si cum sa-i oferiti acesteia un mediu relaxant si specail astfel incat aceasta sa revina cu drag la voi

~ pe intreg cursul se acumuleaza atat cunostinte teoretice cat si practice

Cursul este acreditat de  Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si Cercetarii, iar la finalul sau se primeste o diploma care este recunoascuta la nivel national si international.

Este adevarat ca unele abilitati sunt mai dezvoltate la anumite persoane, insa prin exercitiu, rabdare si un profesor care sa te ajute si sa te faca sa intelegi acele lucruri care-ti par complicate totul pare mai simplu si mai usor.

In cazul in care esti convinsa ca poti realiza o manechiura sau o pedichiura fara sa apelezi la un astfel de curs, trebuie sa aflii ca nu doar diploma conteaza atunci cand te angajezi, ci si ceea ce stii sa faci cu adevarat.

O manechiurista buna va avea o clientela constanta pentru ca astfel de servicii sunt mereu apreciate de catre noi femeile!

Si nu uita:” Buzele si unghiile sunt cartea de vizita a unei femei,din perspectiva masculina”!

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    daca as avea talent in domeniu, mie mi-ar placea sa fac un astfel de curs, mai ales ca job-urile in domeniu manichiura-pedichiura sunt bine platite si aceste servicii tot mai cautate de romance.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: