Young and Living in cutiute mici si eficiente

 Young and Living – natural pentru ca iubim natura!

V-am obisnuit cu retete de produse naturale pe care eu le iubesc, dar de data aceasta vreau sa va aduc in prim-plan produsele  Young and Living – realizate de Adriana.

Stare de bine cu Young and  Living

  
Crema „Articulatii” cu efect miorelaxant contine doar ingrediente naturale: unt de cocos, shea, cacao, ulei de neem, gălbenele, vitamine și uleiuri esențiale.
Chiar daca aceasat crema a sosit de o saptamana nu am vrut sa va povestesc pana acum despre ea pentru ca am vrut sa o testez.
.
Cu un miros usor intepator, care-mi aminteste de crema aceea chinezeasca care se vindea in cutiute minuscule, crema Adrianei este foarte eficienta.
Initial exista o senzatie de raceala locala, dupa aplicare, conferind loco-regional senzatia de „rece”, ulterior apare o miorelaxare pe care o simti  treptat.

Young and Living are in compozitie uleiurile esentiale pe care eu le iubesc.

Puterea uleiurilor esentiale este extraordinara si nu de putine ori am simtit acest lucru pe pielea mea.
Ca medic, cu competenta in fitoapiterapie, am fost de-a lungul timpului atrasa de tot ce tine de terapia cu uleiuri esentiale.
Le folosesc aproape zilnic fie in creme, sapunuri, ori in lampa de aromoterapie si iata, acum le gasesc in crema „Articulatii” care-mi vine in ajutor cu efectul sau decontracturant pentru o spondiloza cervicala.
  
Crema  pentru „Par Sanatos” de la Young Living cu unt de cocos, eu, personal am folosit-o sub forma de masca dupa ce mi-am spalat parul, am lasat-o 15 minute apoi am clatit. Si ea are un miros puternic (care-mi place tare mult) din cauza uleiurior esentiale, iar untul de cocos este sanatos pentru structura firului de par prin  puterea sa proprie de actiune.
Combinatia untului de cocos cu uleiurile esentiale o gasesc perfecta pentru un par frumos si sanatos.

Young and Living – natural pentru sanatate

In cazul in care va tenteaza produsele Adrianei vi le recomand cu mare drag!

Eu doar pe acestea doua le-am folosit si mi-au placut, insa ea are o gama larga de remedii in care foloseste doar ingrediente naturale si uleiuri esentiale Young Living.

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    daca poti explica putin mai in detaliu cum ai folosit acea crema pentru par, m-as bucura. Ai zis ca ai clatit parul dupa 15 minute. Avand ulei de cocos si uleiuri esentiale, merge doar clatit, fara samponare? Nu ramane parul gras?

    1. Răspunde

      Eu am aplicat doar pe varfuri. Am parul destul de uscat si varfurile extrem de deteriorate de la placa de par si de la ondulator ( pe care le folosesc din doua in doua zile). La mine nu a ramas gras, se hidrateaza bine si actioneaza fix ca o masca de par. Nici dupa ce aplic o masca din comert nu ma spal la par, doar clatesc.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: