Cum iti alegi firma care iti va organiza team building-ul

Team building… perioada aceea din an pe care toata firma o asteapta cu sufletul la gura!

 

Si ce inseamna un team building? O gura de aer, evadarea din cotidian, din birou, departe de laptop si hartogarii, o doza de motivatie si, desigur, activitati distractive si constructive cu toata gasca.

 

Insa inainte sa inceapa distractia si voia buna, trebuie sa gasesti firma de team building care sa organizeze toata aceasta iesire, o firma cu care sa te intelegi din putine cuvinte. O firma care din doar cateva informatii despre echipa ta, sa stie care sunt cele mai potrivite activitati ce vor duce la inchegarea acesteia.

Cand esti in cautarea unei firme de team building cu ajutorul caruia echipa ta sa fie mai comunicativa, mai creativa, mai motivata si, nu in ultimul rand, mai productiva, trebuie sa fii atent la urmatoarele trei criterii de baza:

 

  1. ~Citeste referinte – ar trebui sa le gasesti foarte usor, chiar pe site-ul lor oficial, intr-o sectiune cu un nume pe masura.

Acolo trebuie sa ai acces la companiile care au ales sa mearga pe mana acestei firme si cateva cuvinte ale acestora despre cum a fost organizarea, activitatile, daca totul a fost conform asteptarilor si, nu in ultimul rand, daca le-a fost de folos experienta.

E acelasi loc in care este de dorit sa iti lasi si tu parerea mai tarziu, in cazul in care alegi sa mergi pe mana acelei firme si daca organizarea si activitatile ti-au intrecut asteptarile sau cel putin au fost conform asteptarilor tale.

 

  1. ~Cauta o firma cu experienta – deoarece nu prea ai timp de experimente.

Cu siguranta atat tu cat si angajatii tai sunteti ocupati si nu aveti timp de multiple incercari. De aceea trebuie sa gasesti o firma cu experienta in cadrul careia sa activeze o echipa de traineri cu vechime.

Personal, recomand firma de team building Vertical Adventure. Ei au experienta de peste 10 ani in organizarea team building-urilor, cu traineri si colaboratori experimentati si iubitori de aventura (deci clar te poti baza pe acestia).

 

  1. ~Pune intrebari – chiar daca pot parea stupide la prima vedere.

Pentru inceput poti sa ii intrebi de experientele acumulate pana acum, cu diferite firme.

Cum procedeaza in cazul in care apar situatii neplacute?

  • Ce tehnici vor folosi pentru a-i convinge pe angajatii tai sa se deschida unii fata de altii, sa fie mai comunicativi?
  • Cere-le sa iti povesteasca despre activitatile care functioneaza in cea mai mare parte a timpului.
  • Adreseaza-le intrebari referitoare la toate curiozitatile tale!

Dupa ce ai verificat mai multe firme de team building, te-ai uitat peste mai multe review-uri, ai comunicat cu organizatorii iar acestia ti-au satisfacut toate curiozitatile, nu iti ramane altceva de facut decat sa o alegi pe cea care te-a impresionat cel mai mult.

 

Recomandarea mea ramane in continuare Vertical Adventure. O firma de team building pe site-ul careia gasesti toate firmele care au trecut pragul team building-urilor organizate de ei, parerile acestora si o multime de poze de la activitati.

 

Te bate gandul sa faci un team building pentru echipa ta? Contacteaza-i pe cei de la Vertical si cere-le mai multe detalii (crede-ma, sunt foarte prietenosi).

 

 

 

 

 

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    daca ar trebuie sa aleg o firma care sa organizeze un team building pentru mine cred ca as verifica intai daca are experienta si as cere referinte sau poate ca as merge direct pe baza de recomandare, de la prieteni sau persoane pe care le cunosc, pentru a reduce sansele de a alege pe cine nu trebuie.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: