Accentul pe ochi cu MascaraMed si Bonilash!

Astazi am ales sa va prezint un machiaj simplu in care am pus accentul pe ochi si sprancene.

Trebuie sa recunosc ca Bonilash – serumul pentru indesirea sprancenelor il folosesc de 10 zile si va povestesc in „cunostinta de cauza”.

Pentru ca nu voiam sa-mi dau cu parerea despre acest Ser de la Bonilash pana nu il utilizam cel putin o saptamana (zi de zi) am  tot asteptat cu aceasta postare.

Astazi va prezint un machiaj pe care l-am purtat cu ocazia zilei mele de nume, un machiaj de zi.

Innainte de prezentarea machiajului va spun cateva cuvinte despre Bonilash – ser pentru sprancene.

Formula unica  existenta in acest ser te poate  ajuta sa obtii sprancenele dorite, la baza stau sa fiind  ingredientele:  Bimatoprost – stimuleaza cresterea si indesirea parului, complexul Widelash™- ajuta la intarirea parului, reface structura firului, accelereaza cresterea, biotina si un complex de 11 ingrediente naturale.

Sinergia acestor ingrediente determina cresterea si regenerarea firelor de par de la nivelul sprancenelor.Hraneste si hidrateaza firele existente, conferindu-le suplete si naturalete.

Eu pot spune ca aveam cateva mici goluri inestetice din cauza pensatului excesiv si aveam nevoie de-o aplicare a acestui serum.

L-am aplicat seara, innainte de culcare timp de 10 zile. Se vad deja firisoare micute (ca niste puncte negre) in spranceana, ceea ce-mi confirma calitatea produsului.

 

Accentul pe ochi incepe de la sprancene si se termina la mascara…MascaraMed!

Am vrut sa surprind cat mai bine ideea de „accentul pe ochi” si cu riscul de-a aparea in fata voastra nemachiata (doar cu putin fond de ten) iata-ma!

Nimic aplicat in afara de fond de ten si putin conturing pe sprancene(chiar daca am folosit Bonilash pentru sprancene Mama-Natura mi-a daruit o spranceana mai sus si pentru a le aduce putin la normalitate am nevoie de conturing).

Pentru pleoape am folosit paleta de la Clinique A54 – folosindu-ma de ambele nuante: mov-pruna si bej (dupa ce am aplicat un Primer de la Cineccita si un creion negru pe pleoapa inferioara).

Accentul pe ochi l-am obtinut cu MascaraMed – un rimel care separa frumos genele si care nu le incarca excesiv.

Periuta este usor flexibila, astfel incat am putut obtine si un machiaj frumos si  al genelor inferioare.

Compozitia produsului m-a convins initial; Keratina care are rolul de-a hranii in profunzime si de-a intarii genele (cred ca de aici si flexibilitatea obtinuta dupa aplicarea rimelului) precum si panthenolul cu rol de ingrijire profunda.

Am obtinut gene intense, frumos definite, cu o nuanta naturala, fara sa creeze senzatia de incarcare excesiva.

 

La baza acestui rimel stau ingrediente active precum keratina, care întărește genele naturale și le hrănește în profunzime, conferind flexibilitate și pantenolul pentru îngrijire intensivă.

Soarele astazi a fost cam „zgarcit” si de aici si usoara diferenta de luminozitate din fotografii (desi erau facute la interval de 5 minute).

Am ales un ruj intr-o nuanta pe care o ador si despre care v-am povestit aici.

Trebuie sa-i multumesc unei pesoane dragi, Mariana Sebe, care mi-a facut acest minunat cadou pe care l-am purtat cu drag de ziua numelui.

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    Demult imi doresc sa incerc si eu serul pentru sprancene de la Bonilash si articolul tau m-a convins. Ochii tai sunt superbi!

    1. Răspunde

      Multumesc!

  2. Răspunde

    imi plac mult sprancele tale! le-ai dat o forma impecabila, care te avantajeaza!

    1. Răspunde

      Multumesc! Inca mai lucrez putin la ele dar am reusit sa ma apropii de ceea ce-mi doream!

  3. Răspunde

    Si eu sunt foarte incantata de ambele produse si ma bucur mult ca le-am descoperit!

  4. Răspunde

    Brandul este unul foarte bun si stiu ca produsele lor sunt de calitate,sa te bucuri mult!

  5. Răspunde

    Ai niste ochi superbi! Doua produse foarte bune, sunt convinsa,

    1. Răspunde

      Multumesc frumos!

  6. Răspunde

    După ce voi renunța la extensii, voi încerca și eu serul de la Bonilash, sper să am rezultate bune.

    1. Răspunde

      Eu am folosit Bonilash pentru sprancene…nu pentru gene 🙂

  7. Răspunde

    Despre Bonilash am auzit mereu, insa nu am citit vreodata o recenzie sa vad aspectele pozitive si negative ale lui. Mi-ar placea sa urmez si eu tratamentul, poate asa voi obtine gene mai dese.

    1. Răspunde

      Eu am folosit acel Bonilash ser pentru sprancene. Exista si pentru gene dar eu inca nu l-am folosit pe acela(il am in plan in viitor)…momentan am ramas la vechea metoda cu ulei de ricin pentru gene poate si pentru ca le „stresez” foarte tare cu tot felul de clesti de curbat.:))

  8. Răspunde

    Mascara ma intereseaza in mod special. Finish-ul este tare frumos!

  9. Răspunde

    Combinatie fatala de produse. Tu oricum ai ochii destul de bine evidentiati de mama natura. Daca mai si cu Bonilash si MascaraMed si dai de 3 ori din gene, e ca si cum ai porni ventilatorul 😀

    1. Răspunde

      Hai ca am ras in hohote :)) Esti mortala!

  10. Răspunde

    Si eu am niste sprancene cu usoare imperfectiuni si folosesc si eu bonilash in prezent. In plus, rimelul ala se vede foarte frumos si imi place cum se vede si simplu, fara machiaj

  11. Răspunde

    Si eu am inceput sa le folosesc si deocamdata imi plac. Sa vedem ce efecte vor avea pe viitor. 😀

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: