Galați Beauty Swap #4 a fost pentru mine #1

Galați Beauty Swap #4 a fost pentru mine primul eveniment in care am gasit in mediul off-line fete frumoase cu care comunicam mult in mediul on-line.

Stii sentimentul acela cand vezi prima data o persoana si parca o cunosti de 100 de ani?! Asa am simtit eu cand am participat la Galați Beauty Swap.

Aveam sentimentul ca le cunosc foarte bine pe fetele cu care abia acum am facut cunostinta.

  

Pentru ca Ramona a fost prima din grupul acestor minunate fete cu care am interactionat si in afara mediului on-line, mi-am facut curaj si am ajuns la acest frumos eveniment organizat la Seven – Hotel Galați, unde ne-au indulcit cei de la Brutăria Frontera.

    

Ioana –  One Butterfly Blog a fost cea care a reusit sa puna cap la cap intreaga poveste cu ajutorul sponsorilor, carora le multumim:

3DeLuxe, Căsuța cu Flori, Faunus Plant, Elemis – Adda Shop, Green Lab, MakeHot, XLear, Brutăria Frontera, Maxim Body Galați, Triodeluxe Cosmetics, TeaTree, Rezke și Perspirex.

Secret Santa la Galați Beauty Swap

Evenimentul a fost intr-o atmosfera frumoasa iar surpriza a reprezentat-o „Secret Santa„, eu am primit de la o frumoasa vlogarita – Georgiana Sabina – 3 produse pe care vi le arat si voua!

Eu am venit cu cadoul meu de la Ploiesti sa-l ofer cuiva de la eveniment, dar …am scos din bolul cu biletele o fata superba din Bucuresti, Adelina, care nu era la eveniment si pe care am cunoscut-o ulterior la Bucuresti.

 

Am povestit cu fetele de parca nu ne vazusem de cateva zile, am facut fotografii, am degustat prajituri la o cafea, am avut si tombole (eu am castigat un abonament la Sala dar l-am oferit unei bloggarite dornice sa-si inceapa antrenamentul, in timp ce Ramona a castigat produse de la Faunus Plant pe care mi le-a oferit mie).

  

Galați Beauty Swap – cu si despre fete frumoase!

 

M-am simtit minunat in compania fetelor cu care-mi doresc sa ma revad si in 2019!

 

 

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    Cred ca a fost un eveniment tare frumos! Mă bucur mult ca aveti o comunitate asa frumoasa. :*

  2. Răspunde

    Foarte frumoasa comunitate Dunareana aveti! Ma bucur ca aveti asemenea evenimente si ca va pastrati la fel de frumoase si unite!

  3. Răspunde

    Un alt eveniment foarte frumos la care imi doresc si eu sa ajung macar odata. Te-am vazut la Gala SuperBlog dar nu am interactionat pentru ca a fost prima gala la care am participat si eram destul de surprinsa si de ocupata sa va recunosc pe toti din online…si erati multi. 🙂

  4. Răspunde

    Ma bucur tare mult ca te-am cunoscut in realitate. Chiar sper sa mai vii si la editiile viitoare.

  5. Răspunde

    Imi plac mult aceste evenimente organizate de bloggeritele din zona Galatiului, as veni si eu, dar e muuult prea departe.

  6. Răspunde

    Ma bucur tare mult ca te-am cunoscut, Georgiana. Te asteptam cu drag si la editiile urmatoare. 😀

  7. Răspunde

    Eu ma bucur mult ca ne-am intalnit si in Galati Georgiana. Evenimentul a fost foarte frumos si ma bucur ca am putut sa ne pozam, sa discutam si sa socializam atat cat am vrut noi

  8. Răspunde

    Frumoasa adunare si cred ca sunt foarte reconfortante reuniunile astea! Sa folosesti cu drag ce ai castigat si sa citim pe blog despre acele produse!

  9. Răspunde

    Ce frumoase poze! La anul poate vin si eu!

  10. Răspunde

    A fost un eveniment tare frumos, prilej de a va cunoaște mai bine și de a va relaxa.

  11. Răspunde

    Foarte interesante intalnirile voastre. Cu siguranta ati petrecut timp frumos impreuna!

  12. Răspunde

    […] evenimentul la care am participat alaturi de alte fete speciale v-am povestit pe larg aici, asa incat astazi vreau doar sa va spun cateva lucruri despre bunatatile cu care ne-a rasfatat […]

  13. Răspunde

    […] Ambele produse le-am primit spre testare la  Galati Beauty Swap 4 Secret Santa despre care v-am povestiti aici. […]

  14. Răspunde

    […] Varianta pe rosu a acestei rochite (cu mici detalii diferite la manecute) am purtat-o la Galati Beauty Swap despre care v-am povestit aici! […]

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: