Rekze 63 – samponul care opreste caderea parului

Rekze 63 este un sampon care promite sa stopeze caderea parului si sa imbunatateasca aspectul podoabei capilare inca de la prima utilizare.

Pentru ca parul meu este intr-o continua transformare am simtit nevoia unui sampon profesional in aceasta perioada a anului.

Comprimatele de la Doppelherz pentru par nu m-au ajutat mai deloc asa ca am trecut la urmatorul nivel.

Rekze 63 – un sampon care promite

Pentru ca  sunt o multime de factori care duc la caderea parului (stresul, aportul insuficient de vitamine, hidratarea insuficienta, factorii genetici dar si cei hormonali) pe care-i putem controla intr-o mica (mare) masura, partea de ingrijire a scalpului este cea asupra careia putem actiona in mod direct.

Laboratoarele Rekze au strans 63 de ingrediente in aceasta formula unica de sampon pentru a prevenii caderea parului, dar si de a imbunatatii aspectul sau general.

Samponul Rekze 63 este un produs destinat atat femeilor cat si barbatilor, fiind un produs din gama celor profesionale(de aici deriva si pretul putin mai ridicat) care face ce promite!

Ce contine samponul Rekze 63

Denumirea samponului Rekze 63 vine chiar de la numarul de ingrediente active continute in acest sampon profesional. 63 de ingrediente de top, cele mai importante fiind: Extractul de fruct Kigelia Africana, Cafeina, Taurina, Zinc, Biotina, Ulei de Emu, Extract de Ginkgo Biloba, Lecitină, Licopen.

~Licopenul este extras din coaja rosiior, avand un rol antioxidant in timp ce cafeina stimuleaza ciculatia la nivelul folicului pilos.

~Salvia reduce excesul de sebuum si curata eficient pielea scalpului, avand un efect bacteriostatic si bactericid.

~Extractul de fruct Kigelia Africana previne deteriorarea firului de par provocata de factori interni hormonali (DHT).

~Uleiul de Emu si Biotina stimuleaza cresterea unui fir de par cu aspect sanatos, marind faza anagena a foliculului pilos, astfel incat parul sa nu mai cada in cantitate mare.

Este fiziologica o cadere a pana in 100 de fire de par pe zi, dar acestea trec neobservate pentru ca organismul nostru produce altele. In cazul in care caderea este excesiva capacitatea de regenerare a organsmului este depasita si astfel poate sa apara calvitia.

Pont personal.

Eu aplic samponul si-l las pe par sa actioneze 5 minute, timp in care imi fac un peeling pe corp.

Pentru ca toate ingredientele samponului sa ajunga la radacina fiecarui fir de par este necesar un mic masaj capilar care va stimula si mai mult circulatia de la acest nivel, astfel incat ingredientele active sa actioneze sinergic.

Eu il folosesc de o saptamana. Am observat un aspect mai hidratat, parul este putin mai stralucitor si pare ca are un volum mai mare. Nu pot spune ca am observat faptul ca nu-mi mai cade parul deloc (este adevarat ca eu il si agresionez zilnic cu tot felul de placi si produse de styling si dupa doar 4 utilizari nu are cum sa stopeze caderea parului).

Il voi utiliza insa in continuare pentru ca imi place ca firul de par are un aspect mai placut, nu mai este asa aspru si nici varfurile nu mai sunt asa de rau despicate.

Sper ca la sfarsitul unei luni de la utilizare sa ma pot incadra si eu in cei:

  • 64%  care au spus că a fost redusă căderea părului
  • 52% care au spus că le-a crescut păr mai mult

Pana atunci pot spune ca ma incadrez in cei:

  • 80%  care au spus că a redus uscăciunea scalpului
  • 80% care au spus că scalpul a fost mai hidratat
  • 80% care au spus că a crescut elasticitatea părului
  • 88% care au spus că părul lor s-a simțit mai moale
  • 80% care și-au simțit părul mai puternic

Later update…

va las si un video cu #unboxing Sampon Rekze 63

 

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    Si eu il folosesc, chiar seara asta l-am folosit ultima oara./ Mie mi se pare bun si chiar am vazut o difernta la firele ede par care era inainte si care sunt acum dupa folosirea lui

  2. Răspunde

    Cu siguranta il voi incerca si eu, am mari probleme cu caderea parului. Multumesc pentru sfaturi si , mai ales, pentru recomandare!

  3. Răspunde

    Am auzit si eu ca este un sampon foarte bun si ca ajuta foarte mult pentru stoparea caderii parului

  4. Răspunde

    Cel mai mult mi-a placut balsamul, desi in cantitate redusa, a reusit sa ma impresioneze 🙂

    1. Răspunde

      Ok. Deci care este rezultatul dupa 6 luni?

      1. Răspunde

        In cazul meu a functionat. Este adevarat ca l-am folosit doar pentru o luna, ulterior am folosit alt sampon pentru ca imi place sa le variez.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: