Faunus plant – natural pentru sanatate

Faunus Plant este cu si despre natura.

Am vazut in mediul online o multime de pareri pozitive refeirtaore la produsele Faunus Plant si-mi doream tare mult sa le incerc.

La tombola care a avut loc la Galati Beauty Swap,despre care v-am povestit pe larg aici, prietena mea Ramona a castigat aceste produse. Pentru ca stia ca-mi doream tare mult sa incerc produsele de la Faunus mi-a cedat mie acest premiu si pe aceasta cale tin sa-i multumesc.

Cand am ajuns acasa am descoperit ca portocala (preferata mea) era „vedeta” acestor produse. In preajma sarbatorilor chiar simt ca aroma dulce de portocala este preferata mea, fie ca este vorba de o crema, un balsam de buze sau un gel de de dus.

Ulei de masaj energizant Faunus Plant

Pentru ca deja este vacanta am profitat de cateva sedinte de masaj cu acest ulei energizant care miroase superb.

Ca medic, primul „defect profesional” este acela de-a cauta ingredientele, de-a afla informatii despre firma producatoare, dar mai ales de-a le gasii „nod in papura” cosmeticelor.

De data aceasta n-am gasit nimic in sensul negativ pentru ca toate ingredientele din produse  Faunus sunt naturale.

Asa cum bine ma cunoasteti (cei/ cele ce ma cititi) iubesc tot ceea ce este natural.

 

Uleiul de masaj contine: extracte din galbenele, sunatoare intr-o baza uleioasa din ulei de floarea-soarelui, galbenele, la care s-au adaugat uleiuri esentiale de portocale si lamaie. Ca metoda de conservare (acesta era un alt aspect pe care-l cautam la produsele naturale) s-a folosit vitamina E – cu care sunt intr-un total acord.

Este necesara o cantitate mica pentru masaj. Eu am fost rasfatata de-o buna prietena, maseoza, cu acest ulei si pot spune ca mi-a placut aspectul pielii dupa aplicarea acestui ulei.

Produsul vine ambalat intr-o sticluta de plastic (aici sincer as acorda un minus pentru ca personal prefer ca recipientele produselor naturale sa fie din sticla, inchisa la culoare) la 100 de ml, avand un pret foarte mic, de doar 10 lei.

 

Cel de-al doilea produs pe care l-am primit este un balsam de buze cu portocale care este perfect din toate punctele de vedere.

Balsam de buze portocale Faunus Plant

Contine doar ingrediente naturale.

Ingrediente: ulei de măsline (Olea Europaea), Gălbenele (Calendula officinalis), ceară de albine (Cera flava), ulei esențial de portocale (Citrus sinensis), vitamina E (tocopherol)”

Este perfect pentru perioada aceasta de iarna cand buzele sunt agresionate de frigul de afara. L-am oferit Jasminei care a fost extrem de incantata de mirosul sau dulceag.

Faunus Plant, sub „bagheta magica” a fitoterapeutului Matei Valentin, m-a convins de calitatea acestor produse.

Gama Faunus Plant cuprinde, pe langa balsamuri naturale si uleiurile de masaj, o serie intreaga de unguente naturale pentru diferite afectiuni, ceaiuri, tincturi, siropuri, toate realizate dupa retete traditionale.

 

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    Ma bucur ca ti-au placut produsele lor si ca am putut sa ti le ofer! Sunt foarte bune si apreciate produsele lor. Eram convinsa ca vei fi placut surprinsa! :*

  2. Răspunde

    Am auzit numai lucruri bune despre aceste produse, trebuie sa le testez si eu neaparat.

  3. Răspunde

    Am avut si eu un ulei de masaj de la ei, m-a tinut destul de mult si mi=a si placut. e foarte fain

  4. Răspunde

    Am avut si eu balsamul de buze cu portocale si e minunat, iar uleiul de masaj mi-l doresc mai ales ca al meu e maseur si am ocazia sa folosesc uleiul destul de des.

  5. Răspunde

    produsele lor sunt minunate! am incercat de la uleiuri de masaj pana la siropuri si unguente si nu am reusit sa gasesc vreun minus pana acum!

  6. Răspunde

    Deja mi-am imaginat un masaj cu uleiul de la Faunus. Ce păcat că. mai greu cu maseorul 🙂
    Îmi plac produsele pe bază de ingrediente naturale, m-ai convins că sunt bune acestea.
    Le voi pune pe lista de cumpărături.

  7. Răspunde

    Si eu sunt printre persoanele care s-au convins de-a lungul timpului de beneficiile brandului faunus Plant!

  8. Răspunde

    Si eu am aceste produse si imi plac la nebunie!

  9. Răspunde

    Multa lume laudă produsele de la Faunus plant, ma tenteaza si pe mine sa le incerc.

  10. Răspunde

    Am mai auzit de acest brand dar inca nu am avut placerea sa ma bucur de produsele sale,sper ca in curand sa le folosesc si eu!

  11. Răspunde

    La recomandare ta, am comandat si eu balsamul de buze. Sustin cele spuse de tine. Sunt foarte multumita de produs si-mi place foarte mult aroma.

  12. Răspunde

    Sunt un mare fan al acestui brand, tot ce am incercat de la ei mi s-a potrivit de minune!

  13. Răspunde

    Balsamul ala de buze a devenit preferatul meu. 😀 E hidratant si lasa buzele foarte faine.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: