Accesoriile de la Ioana Fodor schimba total o tinuta!

Accesoriile sunt cele care ne fac tinuta sa capete o anumita expresivitate, este acel „ceva” care creeaza unicitate vestimentatiei sau „sarea si piperul” din tinuta unei zile.

Ioana Fodor este cea care creeaza accesoriile cele mai finute si mai delicate, iar grija pentru detalii se vede din momentul in care primesti coletul.

Accesoriile de la Ioana Fodor – unicat pentru ca tu esti unica!

Pe Ioana Fodor am cunoscut-o intamplator si trebuie sa recunosc ca m-au cucerit cateva accesorii pe care le-am avzut in decembrie la o prietena. Erau atat de finute si de speciale incat am luat legatura imediat cu Ioana.

Pentru ca toate creatiile Ioanei sunt facute dupa gusturile noastre proprii, am discutat detaliile pe care mi le doream in legatura cu accesoriile pe care ea urma sa le creeze.

Stiam ca urmeaza luna februarie cu ziua mea de nastere si Dragobetele si mai apoi martie in care rosul este atat de iubit, asa incat am optat pentru accesoriile acestea care sa ma reprezinte.

Nu puteam sa aleg doar pentru mine (pentru ca as fi riscat sa raman fara) asa incat am ales un accesoriu la fel dar in miniatura si pentru Jasmine si o mica „mustata” pentru iubitul meu, care a declarat ca o va purta de 1 si de 8 martie pentru ca sa fie in prim-plan cu evenimentele in sine.

   

Accesoriile cu stil si eleganta

Cutia in care au fost ambalate si modul de prezentare mi-a spus multe despre Ioana. Ea creeaza arta nu lucruri. Arta se vede si se simte din primul moment in care deschizi cutiuta cu minunatele creeatii.

Alaturi de accesoriile superbe pe care le asteptam, Ioana ne-a mai trimis si un mic ‘dulce’ si un cadou-surpriza in nuante vesele de primavara.

Cutiuta primita a sosit fix innainte de ziua de nastere si a fost o surpriza deosebita. A fost mult peste asteptarile mele.

Brosele atasate erau protejate cu folie pentru ca in timpul transportului sa nu se deterioreze.

 

Ioana ne-a trimis si un card scris de mana (ceea ce mi-a facut o deosebita placere) cu cateva randuri care mi-a aratat inca o data cat de mult tine la detaliile care insotesc accesoriile.

Accesorile de la Ioana Fodor schimba total o tinuta!

Voi ce parere aveti?

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    Imi plac nespus de mult accesoriile ei. Iti vine de minune acel papion rosu mama fiica si aratati tare bine amandoua. Si eu sunt cu ochii pe Ioana Fodor si ii urmaresc creatiile

  2. Răspunde

    Ioana este extrem de talentata si un om tare misto! Ador creatiile ei

  3. Răspunde

    Foarte delicate si deosebite aceste accesorii. Mi se pare ca va da la amandoua o alura de printese. 😀

    1. Răspunde

      Da, asa ne-am simtit si noi!

  4. Răspunde

    Imi plac mult accesoriile Ioanri Fodor, iar papioane tip fundita am si eu , tot de la ea.

  5. Răspunde

    Wow, ce dragute sunt! Mi-ar placea si mie un accesoriu al Ioanei.

  6. Răspunde

    Sunt de părere că accesoriile potrivite pot completa perfect o ținută, și de ce nu, o pot scoate din anonimat.
    Am tot văzut accesoriile de la Ioana, trebuie să-mi cumpăr și eu unul, sunt superbe.

  7. Răspunde

    Ioana este extrem de talentata. Am si eu un set de papioane de la ea, absolut superbe. Va sta tare bine! 😀

    1. Răspunde

      La tine le-am vazut prima data si ne-au fermecat !

  8. Răspunde

    Sunt adorabile. Le-am vazut la multe bloggerite si imi plac la nebunie. Dar trebuie o anumita tinuta si o anumita atitudine pentru ele. Oricat mi-ar placea, mie nu mi se potrivesc.

    1. Răspunde

      Eu am purtat mereu o tinuta mai office si mai eleganta. Chiar si in vacante. Pentru mine cel mai complicat este sa-mi caut o tinuta sport in tot dresingul 🙂 Mie mi s-au potrivit perfect accesoriile Ioanei. Le-am simtit cumva create pentru sufletul meu 🙂

  9. Răspunde

    […] V-am mai povestit despre ele  aici. […]

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: