Pentru buze seducatorare alege Lips Up Hyaluron Volume Lip Booster

Lips Up Hyaluron Volume Lip Booster promite buze frumoase si voluptoase. Sincer cred ca este o idee foarte buna atunci cand vrei putin volum dar nu esti dispus sa apelezi la tehnici invazive de injectarea acidului hialuronic.

Pentru buze seducatoare alege Lips Up Hyaluron Volume Lip Booster

Imi plac mult rujurile care confera aspectul seducator al buzelor, iar Lips Up exact acest lucru face.

Disponibil in doua nuante: marsala si rose, confera o senzatie de racorire in momentul aplicarii (datorita mentolului prezent) aceast efect mentinandu-se intre 5 si 25 minute de la aplicare. In functie de fiecare persoana in parte, de sensibilitatea fiecareia, aceasta senzatie poate sa fie usor deranjanta, insa eu n-am simtit-o deloc asa. Am simtit doar efectul mentolat si de racorire in momentul aplicarii, efect care a disparut dupa 5 minute de la aplicare.

Cat rezista pe buze Lips Up?

Producatorul afirma ca mentinerea acestui efect dureaza intre 2 si 3 ore, dar evident depinde foarte mult daca in aceasta perioada se consuma alimente, sau daca buzele sunt sarutate 🙂

Eu l-am aplicat si singular, mai ales nuanta rose pe care am gasit-o foarte naturala, dar si peste un ruj obisnuit. Am aplicat si peste rujuri mate si pot spune ca efectul sau s-a mentinut mult mai mult. Depinde insa si fiecare persoana in parte.

 

Ambalajele sunt tare simpatice si la capatul de aplicare prezinta un mic buretel cu ajutorul caruia se aplica produsul pe buze.

Miros discret si placut si imi palce ca dupa aplicare nu se simt buzele „incarcate”.

Chiar daca are textura de gel nu confera acea senzatie de „lipicios”.

Mi-au placut ambele variante. Mai multe detalii puteti sa aflati si de la Mariana Sebe.

 

 

 

 

More about Jasmine

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: