Cadouri personalizate de la Maguni pentru momente speciale

Maguni – locul in care alegi cele mai frumoase cadouri pentru momentele speciale.

Sarbatorile Pascale au fost intotdeauana momentele in care ne revedem cu nasii, finii sau prietenii. Sunt acele momente in care faci alegerile acelea mai speciale. In care alegi un vin bun pentru nasul, sau o sticla de coniac fin pentru finul.

Dar astazi nu vorbim despre alegerea tipului de bautura ci de modul in care acesta este oferit.

Cadouri personalizate de la Maguni pentru momente speciale

Am considerat mereu ca modul in care este ambalat un produs, felul in care este prezentat, schimba radical produsul in sine.

Si pentru ca cele mai deosebite sticle de vin merita cele mai frumoase ambalaje, am gasit un astfel de loc unde accentul este pus pe momentul special din viata ta: maguni.ro.

Ce am gasit cu adevarat superb la astfel de cutiute cadou personalizate pentru vin este felul unic pe care il au, mesajele pe care le poti imprima, astfel incat intregul cadou personalizat sa se transforme in ceva unic si special.

Cutiuta pentru vin se poate personaliza cu un anumit mesaj sau un logo, dar si cu o anumita imagine, putandu-se alege culoarea de lemn, natur sau acoperita cu un strat de lac sau vopsea.

Tipul acesta de ambalaj permite practic pastrarea sticlei de vin in pozitie culcata. Colectionarii stiu ca aceasta este pozitia ideala de pastrare a vinului, astfel incat pluta sa fie in permanenta umezita prin contactul direct cu vinul din interior. Faptul ca se poate inscriptiona inclusiv anul reprezinta un alt avantaj al acestui ambalaj, in cazul in care se doreste pastrarea sticlei pentru mai multi ani.

Cu siguranta este genul de cadou pe care orice barbat il va aprecia indiferent de evenimentul in cadrul caruia il va primii.

  1. “Este bine să ne amintim că există cinci motive pentru a bea vin: sosirea unui prieten, setea actuală sau viitoare, excelența vinului, sau din orice alt motiv.”-proverb latin

  2.  

Si pentru ca originalitatea este cuvantul de baza atunci cand oferi unui barbat o sticla de Merlot, cu siguranta destinatarul va aprecia si opera de arta in care vine acesta.

De ce sa oferi un cadou personalizat de la Maguni?!

~pentru ca ai ocazia sa alegi cadoul perfect indiferent de momentul sau evenimentul  pentru care o faci

~esti diferit prin originalitate

~personalizezi cadoul ales

~esti special prin unicitate

~ai ales o firma serioasa care-si respecta clientii

Si pentru ca  “Vinul reprezintă poezia îmbuteliată.”(Robert Louis Stevenson) Maguni iti ofera cele mai deosebite cutiute cadou personalizate pentru vin!

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    Ce cadouri interesante, arata tare bine! Chiar mi-ai dat niste idei bune.

  2. Răspunde

    Imi plac mult cadourile personalizate, indiferent ca le ofer sau ca le primesc ,imi place sa fie personalizate

  3. Răspunde

    Cadourile personalizate sunt perfecte pentru persoanele dragi. As fi frumos sa fie surprinse cat mai des de astfel de cadouri facute cu dragoste.

  4. Răspunde

    Imi plac tare mult si cadourile personalizate dar si aceste cutiute cadou personalizate, sunt chiar deosebite.

  5. Răspunde

    Mie imi place vinul, atat sa-l beau cat si sa-l fac cadou prietenilor la diverse ocazii si o cutie personalizata m-ar ajuta mult la impresia artistica. 🙂

  6. Răspunde

    nu m-am gandit pana acum la cutii pentru bautura, dar chiar ar face un duo fain cu o sticla interesanta!

  7. Răspunde

    Imi plac tot mai mult cadourile personalizate, si sa le ofer si sa le primesc.

  8. Răspunde

    Am avut cateva sticle de vin, de colectie, care erau ambalate in cutii de lemn, dar acestea erau simple si nu puteau fi personalizate, asa ca apreciez aceasta initiativa.

  9. Răspunde

    Foarte interesante și inedite aceste cadouri personalizate!
    Cum sărbătorile se apropie, este bine de reținut acest site pentru un cadou personalizat.

  10. Răspunde

    clar o sticla de vin bun va face impresie si mai buna daca este oferit intr-o astfel de cutie pentru vinuri personalizata cu o data importanta pentru destinatar sau chiar cu un mesaj pentru el. Un astfel de dar as alege pentru nasii mei.

  11. Răspunde

    Ooo, da…am admirat mult lucrurile personalizate de pe site .Astept si eu cateva produse de la ei si abia astept sa le vad.

  12. Răspunde

    Ce cadouri inspirate ai ales! Cadourile personalizate vor fi mereu in topul preferintelor mele.

  13. Răspunde

    Imi plac cadourile personalizate si o cutie de vin de acest gen ar putea reprezenta cadoul ideal

  14. Răspunde

    Cadourile personalizate mi se par cele mai faine, deoarece devin cumva mai intime si se reflecta in ele preocuparea celui care ti le-a oferit pentru gasirea cadoului perfect.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: