Kidlet pentru toti copii care sunt in pas cu moda

Kidlet este cu si despre hainutele copiilor, mici sau mari, baieti sau fetite, care vor sa fie in pas cu moda.

Suntem inconjurati de culoare, de zambete, veselie si primavara. Este momentul sa trecem la hainute de primavara, dar nu oricum. Doar in pas cu moda!

Kidlet pentru toti copii care sunt in pas cu moda

Daca si tu ai la fel ca si mine un copil asa de mofturos atunci cand este vorba de hainele vechi din sifonier, atunci vei fi in asentimentul meu si vei intelege  de ce alegerea mea se indreapta catre Kidlet.ro.

Nu se poate decide care este rochita cea mai frumoasa in timp ce tu nu poti intelege de ce patru rochite sunt insuficiente cand in sifonier inca mai sunt altele care poarta inca eticheta.

Si cine-i poate refuza printesei mofturile?!

Pentru ca fericirea ei este direct proportionala cu fericirea noastra m-am gandit ca singura solutie era sa caut un magazin de hainute pentru copii care sa nu faca o gaura exagerata in bugetul familiei.

Pentru ca Andreia, prietena mea cea mai buna, mi-a soptit care este secretul unei astfel de achizitii, m-am gandit sa va povestec si voua cum am reusit eu sa aleg cele mai frumoase modele de hainute si care au fost secretele alegerilor.

Kidlet – haine copii ieftine – tips and tricks

*Uita-te dupa promotii. Mereu in aceasta sectiune gasesti la jumatate de pret hainute frumoase si daca esti atent poti face o „afacere” buna cu aceasta categorie de haine.

*Aboneaza-te la newsletter pentru a fi informat cand apar reducerile sau care sunt perioadele cele mai bune pentru cumparaturi.

*Mai multe produse cumparate – reducere mai mare! Daca achizitionezi 1-9 produse reducerea este de 20% in timp ce pentru 20-29 de produse reducerea ajunge la 40%. Nu esti pregatita pentru un numar asa mare de produse?! O idee buna ar fi sa te „cuplezi” cu o prietena care-si doreste si ea o afacere buna si astfel, impreuna, sa beneficiati de o reducere mai substantiala a produselor pe care urmeaza sa le cumparati. In plus la o valoare de 199 de lei transportul este gratuit.

*Nu te panica in ceea ce priveste numarul hainutelor. Daca acestea nu se potrivesc (desi exista pe site o grila exacta a masurilor) Kidlet.ro este  singurul webshop din România care asigură un termen de retur de 100 de zile. Deci in acest fel nu pierzi nici banii si nici nu faci alegeri proaste.

*Informeaza-te! Sunt o multime de persoane care au achizitionat din magazinele on-line si cel mai indnicat este sa cauti: „Kidlet pareri” pentru ca sa stii exact ca ai facut alegerea care trebuie.

Si acum ca te-ai convins nu-ti ramane decat sa-mi arati ce cumparaturi ai facut de la Kidlet.ro!

 

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    Eu nu stia de acest site acum vreo luna. Apoi cumnata mi-a povestit ca de la ei ii mai ia celei mici cateodata hainute si am intrat si eu sa vad ce au. Am fost placut surprinsa de preturile mici la hainute noi, tip outlet, de la branduri pe care noi le apreciem.

  2. Răspunde

    Kidlet este o idee excelenta mai ales acum in pragul Sarbatorilor Pascale.

  3. Răspunde

    Să știi că m-ai convins să dau o tură pe Kidlet pentru alegerea unor cadouri. M-ai scutit de bătăi de cap în plus.

  4. Răspunde

    Pe site au niste haine foarte frumaose si accesibile ac si pret. Iar calitatea e excelenta.

  5. Răspunde

    Si eu am facut o comanda pentru elevii mei. Au fost foarte incantati si toate lucrurile le poarta cu placere! Marimile se potrivesc foarte bine! Recomand si eu site-ul! Au produse de calitate, barnduri renumite la produse extrem de mici!

  6. Răspunde

    Cei de la Kidlet au produse foarte bune la preturi mici. Cu siguranta vom face multe achizitii acolo.

  7. Răspunde

    Am profitat si eu de aceste reduceri. Nu am putut rezista tentatiei

  8. Răspunde

    Si eu am o comanda la actv si chiar am fost multumita de articolele pe care le-am primit.

  9. Răspunde

    Nu am cumpărat de acolo încă, dar poate în viitor o să trec pregul acestui site.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: