Reverse – la picioarele tale!

Ianuarie este luna in care ne uitam dupa cele mai bune reduceri atat in materie de imbracaminte si accesorii, cat si la capitolul incaltaminte. Reverse este unul dintre acele site-uri care stie cum sa-ti puna Lumea la picioare!

Reverse – la picioarele tale!

Pentru mine, ianuarie a reprezentat intotdeauna luna in care am facut cele mai frumoase achizitii. Nu m-am grabit sa fac cumparaturi masive in decembrie pentru a eram convinsa ca o sa gasesc mult mai multe reduceri in aceasta perioada a anului.

Pentru ca inceputul de luna februarie este unul special, fiind ziua mea de nastere, mai mereu in luna ianuarie incep cautarile pentru cele mai frumoase cadouri.

Anul acesta am inceput cu cele de la Reverse.

♥ Ghete Imblanite Piele Ecologica Gri Belle Reverse♥

Ghete Imblanite Piele Ecologica Gri Belle Reverse

Prima optiune a fost o pereche de ghete imblanite. Initial am vrut sa merg pe clasicul negru, dar atentia mi-a fost indreptata spre aceste ghete gri superbe. Acestea au blanita artificiala atat in interior cat si pe talpa, fiind extrem de calduroase si confortabile.

Au tercut deja proba de foc pentru ca le-am purtat chiar si pe zapada si rezultatul a fost unul placut pentru ca frigul de afara nu a fost resimtit.

Sunt din piele ecologica avand un toc foarte mic de 4cm, intr-o nuanta de gri placut.

♥ Botine cu Toc Piele Ecologica Intoarsa Negre Torra ♥

Pentru ca mi-am dorit sa vina cat mai repede primavara si voiam sa aleg si o pereche de botine pe care sa le pot purta in martie-aprilie, am gasit aceste botine de la Reverse.

Botine cu Toc Piele Ecologica Intoarsa Negre Torra

Sunt din piele ecologica, negre, clasice, insa pe site exista si varianta bordo.

Mi-a atras atentia detaliul exterior si mi-a placut faptul ca avea calapodul pe care eu il iubesc. Tocul este unul mediu, de 7 cm. Nu se resimte absolut deloc ca si inaltime, fiind foarte confortabile.

♥ Botine Deena Rosii in carouri ♥

Iubesc carourile de cand ma stiu. Am senzatia ca tot  ce exista in acest segment nu se demodeaza niciodata. Am multe hainute cu acest print si in momentul in care m vazut la Reverse acest model de ghetuta am fost convinsa ca am gasit acel model pe care sa-l pot purta cu drag.

Initial am fost putin sceptica in privinta lor pentru ca tocul era destul de inalt. Insa, din clipa in care le-am incaltat am stiut ca am afcut cea mai buna alegere. Au un calapod foarte bine conturat incat ai senzatia ca aceasta inaltime data de calapod si de toc sunt mult mai mici.

Pana si fetita mea mi-a spus:”acestea sunt incaltarile noastre la comun pentru ca sunt perfecte!”

♥ Sneakersi Piele Ecologica Negri Kalli X1679 ♥

Nu aveam cum sa trec peste preferintele fetitei mele in materie de sneakersi. In momentul in care se derulau imaginile, eu fiind in cautarea celor mai frumaose incaltari de la Reverse, am fost surprinsa de exclamatia ei: „Pe acestia ii vreau pentru mine ! Sunt exact ce cautam!”

Sneakersi Piele Ecologica Negri Kalli X1679

Asa ca i-am facut si ei un mic cadou.

Reducerile continua si puteti profita de ele ! In plus folosind codul REVERSE10 mai beneficiati de o reducere suplimentara de 10% la comanda voastra. Pentru ca: „Reverse  este  la picioarele tale!

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    Cumpărăturile in luna ianuarie sunt cele mai faine, intradevar, pentru ca găsești o mulțime de lucruri la reducere. Trebuie doar sa ne abținem in decembrie sa nu facem gaura in buget, ceea ce e greu uneori. :))

  2. Răspunde

    Foarte frumoase perechile alese! Eu am de la ei o pereche de ghetute de iarna imblanite, tare bine au prins acum pe vremea capricioasa de la noi. Mai am o pereche finuta de primavara cu dantela si o pereche de papucasi de casa. Foarte bune toate!

  3. Răspunde

    Sunt foarte faine. Sa le porti cu drag! O sa arunc si eu o privire pe site-ul lor.

  4. Răspunde

    Foarte faine alegerile voastre, sa ii incaltati cu drag!

  5. Răspunde

    Ce frumos, o sedinta foto mama-fiica. Imi plac mult sneakersi fetei tale.

  6. Răspunde

    Faine încălțări, toate îmi plac la fel de mult. Sunt curioasa ce alte modele mai au pe site.

  7. Răspunde

    Mă bucur că a găsit și ea ceva pe placul ei. Au modele foarte frumoase pe site.

  8. Răspunde

    Cred ca o sa profit si eu de reduceri. Mi-as cumpara o pereche noua de cizme.

  9. Răspunde

    Foarte frumoase alegerile voastre. Si Amira adora sneakersii. Cred ca ii voi lua si ei o pereche.

  10. Răspunde

    Imi plac alegerile tale. Imi place siteul, au incaltaminte tare chic.

  11. Răspunde

    Ce faine sunt alegerile tale si cat de fain le-ati intregat in tinute. 🙂

  12. Răspunde

    SUnt foarte fancy incaltarile alese de tine. Toate imi plac desi adidasii Jasminei m-au cucerit

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: