Protectie solara – o necesitate pentru vara

Vara ne bucuram de soare, de plaja, de valurile marii sau de sezlongul de la piscina. Uneori ne dorim ca soarele sa ne faca pielea cat mai stralucitoare, alteori ne dorim un bronz fermecator. Indiferent de prietenia noastra cu soarele, o protectie solara reprezinta  necesitatea pentru vara.

Protectie solara – o necesitate pentru vara

Solutiile, cremele sau gelurile cu factor de protectie, reprezinta cea mai facila optiune pentru a ne proteja pielea de soare. Cancerul de piele este in crestere si noi trebuie sa fim constienti ca arsurile solare sunt daunatoare pielii.

In functie de tipul de piele pe care il avem, sau de gradul de bronz pe care ni-l dorim, ne alegem si factorul de protectie.

Pielea extrem de alba, sau cea a bebelusilor, necesita un factor de protectie (SPF) 50. Este tipul de piele cel mai expus la arderile solare.

De aceea, cand alegem o protectie solara pentru bebelusi, trebuie sa avem in vedere un SPF cat mai ridicat. Desi pielea mea nu este extrem de alba, aleg sa o protejez cu un factor de protectie 50, mai ales in zona fetei.

Cel mai des apelez la Vichy Capital Soleil, un spray facial revigorant cu protectie solară SPF 50.

Vichy Capital Soleil este un spray de 75 de ml, perfect de luat in orice poseta. Este hipoalergenic, cu o textura de tip emulsie care nu lasa pelicula grasa dupa utilizare. Protejeaza pielea atat impotriva radiatiilor UVA cat si UVB.

Contine apa termala Vichy care improspateaza si calmeaza pielea. Prin sistemul de filtrare Meroxyl XL -asigura p protectie inalta a pielii impotriva radiatiilor UV.

In plus, glicerina existenta asigura si o hidratare in profunzime a pielii.

Fiind un produs sub forma de spray pot sta linistita ca nu exista scurgeri in geanta de plaja.

Chiar daca este un produs destinat fetei, eu il aplic si in zona decolteului si a umerilor, acestea fiind la fel de sensibile ca si fata.

Produsele de protectie solara sunt o necesitate pentru vara, indiferent de tipul de piele. Voi cu ce va protejati pielea in aceasta vara?

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    O sa incerc si eu produsul de la Vichy, pana acum am luat de la ei doar creme hidratante.

  2. Răspunde

    Multumesc pentru recomandare. Voi cauta si eu acest spray, să văd cum mă ”înțeleg” cu el 🙂

  3. Răspunde

    Nici o zi fara spf, iar pe acesta nu l-am folosit dar il am pe wishlist, fiindca imi doresc demult un spray

  4. Răspunde

    Acum folosesc SPFul pe ten zi de zi… am avut noroc sa gasesc si produse care mi se potrivesc. Cand ies afara si port haine subtiri aplic spf si pe corp.

  5. Răspunde

    Protecția solară este foarte importantă, iar eu am înțeles de multă vreme asta.
    Aleg produse de calitate, cu factor de protecție mare și am grijă să nu-mi lipsească. Nici măcar în anotimpurile reci.

  6. Răspunde

    Am si eu o lista intreaga de produse, sunt tare necesare.

  7. Răspunde

    Si eu m-am obisnuit sa aplic zilnic protectie solara si vreau sa spun ca sunt multumita de Bioderma si La roche posay. Mi se potrivesc de minune pe ten

  8. Răspunde

    Am un ulei de plaja care îmi place mult pentru ca se absoarbe rapid, dar hidratează și protejează pielea .

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: