Apidermin Expert o gama intreaga pentru tenul perfect

Apidermin Expert – intreaga gama de produse pentru tenul perfect

Astazi vreau sa va povestesc despre Apidermin Expert  de la  Complex Apicolproduse romanesti care iti redau stralucire tenului tau.

Crema de zi Apidermin Expert

O crema cu un complex activ remodelant asupra structurii celulare, destinata femeilor peste 30 de ani cu ingrediente naturale: extract din ulei de masline, acizi omega 3, 6, si 9 din uleiul de canepa, ulei de argan, imbogatita cu laptisor de matca si Coenzima Q10 aceasta crema este perfecta pentru femeia matura care doreste sa-si apstreze prospetimea si frumusetea.

Ca medic am cautat mereu sa folosesc doar produse de buna calitate pentru tenul meu si astazi vorbesc din experienta proprie.

In cautarile mele am aflat raspunsuri la intrebari legate de frumusetea naturala (nu discutam aici despre frumusetea indusa de laser sau de proceduri chirurgicale) si multe dintre aceste raspunsuri le-am aflat si la Congresul de Dermatologie de la Brasov la care am fost prezenta.

Trebuie sa recunosc ca ceea ce aplici pe ten se vede imediat. Si nu am refer la produsele de machiaj ci la cele de ingrijire.

Crema de zi care sa aduca un plus de hranire tenului, completata de crema de noapte din aceeasi gama de la Apidermin Expert  actioneaza in toate structurile dermului , realizand in prima etapa un filtru molecular determinand un fenomen de lifting, stimuland produtia de colagen, pentru ca mai apoi sa repare structurile si sa compelteze rezervele de acid hialuronic.

Un mare plus adus de cei de la Complex Apicol este din punctul meu de vedere calitatea recipientelor de care eu tin cont atunci cand aleg cremele.

Faptul ca recipientul este din sticla a fost un mare plus. Acesta a fost completat si de calitatea produsului in sine, de textura moale si catifelata si de faptul ca dupa aplicare nu ramane pelicula grasa la exterior.

Crema de noapte Apidermin Expert

Crema de noapte Apidermin Expert vine ca o completare, ea stimuleaza de fapt sinteza de proteine pentru colagenul de tip I, II si III, a tropoelastinelor si elastinelor, luptand impotriva ridurilor fine deja instalate.

Untul de shea , uleiul de argan, extractul din ulei de masline, laptisorul de matca si Coenzima Q10 sunt cele de care tenul matur are nevoie pentru a-si pastra frumusetea.

Recipientul este tot din sticla, 50 ml de produs, suficient pentru aplicarea in fiecare seara timp de o luna.

Ser facial Apidermin Expert

Serul facial este un complex activ restructurant  pe care l-am iubit de la prima aplicare. Imi place cum se absoarbe, cum miroase, cum vine ambalat, modul de aplicare prin folosirea acelei pipete…imi place absolut totul la acest ser.

30 de ml de produs care a concentrat principiile active din uleiul de canepa, vitamna A, Coenzima Q10, ulei de argan si acid hialuronic.

 

Si pentru ca intregul corp sa fie cu adevarat rasfatat Apidemin Expert mai are in portofoliu inca cateva produse de mare valoare!

Ulei demachiant pe care eu personal l-am folosit pentru demachierea buzelor (pentru ca folosesc un ruj rezistent la trasfer) si in cazul ochilor cand folosesc rimelul waterproof.

Si in uleiul demachiant gasim extracte din ulei de canepa, vitamna E si Squalane din ulei de masline – uleiuri „uscate” cum se numesc acestea care nu incarca tenul, dar care curata in profunzime si hranesc in acealsi timp.

Pentru restul fetei am folosit Apa micelara de la Apidermin Expert.

Apa micelara este un complex activ hidratant care contine proteine din matase si laptisor de matca, inlaturand eficient urmele de machiaj si impuritatile de pe ten. Nu necesita o clatire ulterioara a tenului.

 

Laptele de corp de la Apidermin Expert are rolul de-a reface elasticitatea pielii si de-a o hranii. Imi palce sa-l aplic imediat dupa baie cand porii sunt deschisi iar puterea de penetrare a substantelor active din acest lapte de corp este mult mai mare.

Nota
Toate produsele pe care vi le-am prezentat le folosesc de aproape o saptamana zi de zi, iar tenul  a capatat o starlucire aparte. Imi place cum simt aceste produse pe piele, cum se absorb si cat de fina se simte pielea dupa utilizare.

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    apreciez foarte tare produsele apicole, inclusiv pe cele cosmetice. Stiu cat bine pot face tenului mierea, polenul, propolistul sau laptisorul de matca si chiar am folosit si eu cateva produse de la Apidermin si mi-au placut destul de mult.

  2. Răspunde

    Imi plac produsele lor si am folosit si eu mai demult crema de zi, de noapte si un lapte demachiant. Recunosc ca cel mai mult mi-a placut crema de noapte si acum vreau sa incerc uleiul demachiant si serul care spui ca iti place mult.

  3. Răspunde

    imi plac mult produsele apidermin, am incercat acum ceva timp gama apidermin lejer. se vede ce aplicam pe ten, dar in timp. tocmai de aceea e bine sa folosim un produs timp mai indelungat, sa vedem daca actioneaza sau nu

  4. Răspunde

    Am si eu produsele lor si dintre toate preferatul meu e laptele de corp si serul, pur si simplu m am indragostit de ele.

  5. Răspunde

    mi-as dori si eu asa produse naturale si romanesti,as dori sa ma rasfat si eu,sunt minunate!

  6. Răspunde

    Creme am mai multe, de diverse tipuri,insa o apa micelara de la Apidermin mi-as lua, ca mi se cam termina flaconul pe care-l folosesc in prezent.

  7. Răspunde

    Nu am folosit acest produse, dar sunt sigura ca sunt foarte bune. Mierea si laptisorul d matca sunt perfecte pentru ten!

  8. Răspunde

    Arata foarte bine noua gama de produse de la Apidermin, vreau neaparat sa le incerc.

  9. Răspunde

    Si la mine au intrat in teste si abia astept sa vad ce efecte au asupra tenului meu.

  10. Răspunde

    Mi-as dori sa incerc si eu aceste produse. Și, cu siguranta as incepe cu apa micelara.

  11. Răspunde

    nu am folosit decat vreo 2 produse de la Apidermin, acum mult timp, vad ca intre timp au mai lucrat la aspect 🙂

  12. Răspunde

    Cunosc brandul dar în mod ciudat nu și aceasta gama destinata tenului O să caut și eu chiar sunt curioasa

  13. Răspunde

    Cam de o lună am început să folosesc emulsia și crema Apidermin cu lăptișor de matcă și vitamina A. Sunt încântată de rezultate. Pielea este catifelată., crema se absoarbe foarte repede.

    1. Răspunde

      Ma bucur tare mult!

  14. Răspunde

    Buna! Am folosit mai multe produse de la Apidermin; sunt geniale. M-ar interesa care este vârsta recomandata pentru utilizarea cremei pentru noapte Apidermin expert? Din câte am văzut, nu menționează in descrierea produsului. Mulțumesc

    1. Răspunde

      Eu le-as recomanda pentru un ten matur 🙂

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: