Cum a fost Craciunul nostru si ce am purtat

Craciunul a insemnat pentru mine ACASA!

Imi place sa calatoresc foarte mult, sa vad locuri noi, ma intorc cu drag insa  si la cele pe care le-am mai vazut, dar sarbatoarea de Craciun mi-o petrec intotdeauna acasa cu cei dragi.

Craciunul in pijamale

Daca in anii anteriori alegeam rochite sofisticate, anul acesta am decis sa fie o zi in pijamale. Am stat intreaga zi asa si m-am simtit extraordinar de bine.

Am ales pentru fiecare membru al familiei cate un model in alb-rosu cu tematica „craciunistica” si dupa ce am desfacut cadourile pe care le-am gasit sub brad ne-am asezat la „sedinta foto” pentru a imortaliza aceste momente deosebite.

 

Bunicul a purtat o pereche de pantaloni de la Jumbo pe care a asortat-o la o bluza alba de la Zara, in timp ce bunica a purtat o pereche de pantaloni cu tematica Craciunistica tot de la Jumbo la care a asortat o ie traditionalata lucrata manual.

Jasmine a purtat pantalonii pe care i-a gasit sub brad (de la Penti) cu modele de labute si o bluzita roz(tot Penti) in timp ce eu si Mos Craciun am purtat hainute de la Jumbo.

Toata ziua am dansat, am cantat pentru ca Jasmine a primit de la Mos Craciun o statie cu microfon (pe care si-o dorea tare mult) si am facut karaoke.

Ne-am rasfatat si cu o prajitura cu cocos pe care am pregatit-o eu alaturi de saratele si placinta cu mere, in timp ce mama s-a ocupat de partea „traditionala”: carnati, sarmale si alte „racituri”.

Craciunul acesta a fost in familie cu cei pe care-i iubesc cel mai mult.

Craciunul acesta a fost de poveste!

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    […] Daca vrei sa vezi ce am purtat de Craciun citeste si acest articol! […]

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: