Canile personalizate – un cadou de neuitat

Tuturor ne place sa primim cadouri, insa in firea noastra, a oamenilor, sta si bucuria de a oferi cadouri celor dragi.

Incepand de la parinti si membri ai familiei pana la prieteni si colegi, ne place sa facem surprize pentru ca cei care primesc cadoul sa isi aminteasca de noi. Aceasta situatie se vede la scala mai mare, la nivelul companiilor.

Nu imi spune ca nu ai acasa o cana de la o banca, o firma sau una cu numele unui mare magazin. Sigur ai, asta pentru ca se apeleaza destul de des la cani personalizate in marketing. Insa, cum gasesti cele mai frumoase cani personalizate pentru cei dragi sau pentru potentialii clienti?

 

Daca vrei sa oferi un cadou inedit, o cana personalizata este perfecta. Fie ca este ziua de nastere a mamei tale, a surorii sau a iubitei tale, ii poti oferi o cana personalizata cu un mesaj dragut, o imagine care va infatiseaza pe amandoi sau cu animalul preferat. Te asiguram ca in fiecare dimineata cand persoana care a primit cana isi va savura cafeaua sau ceaiul preferat, se va gandi la tine.

Canile personalizate – un cadou de neuitat

 

In cazul companiilor este aceeasi idee. Cu cat oamenii vad mai des numele companiei care este inscriptionat pe cana, cu atat va ramane in mintea lor si vor apela la serviciile acelor companii cand va aparea nevoia unui produs sau serviciu. Indiferent ca vorbim de o banca unde poti sa mergi sa iti deschizi un credit, un mare brand de cosmetice care stii sigur ca e locul de unde iti poti achizitiona orice produs de make-up sau orice alta companiei care iti ofera produse si/sau servicii. Daca firma ta sarbatoreste 5 ani de activitate de exemplu, poti sa personalizezi cateva cani cu acest lucru.

 Dar nu uita, afisarea numelui companiei tale este foarte benefica, indiferent de produsul
 pe care il personalizezi.

Companiile care apeleaza la aceasta metoda de a face marketing, au un mare succes si cresc increderea oamenilor in brandul lor. In plus, creierul fiecarei peroane reactioneaza la orice atentie sau cadou primit. Asa ca, daca ai o firma mai mica sau mai mare, e timpul sa iei in calcul si aceasta metoda de publicitate. Cu siguranta cana care sta cu mandrie pe masa sau biroul persoanei care a primit-o, iti va aduce vanzari in timp.

 

Nu uita, nimic nu se intampla peste noapte. Este nevoie sa gandesti cana pana in cel mai mic detaliu. Incepand de la forma ei – fie iti doresti un model clasic, fie ceva special – si pana la design, culoare, textura si metoda de imprimare. Ai grija de compania ta, prin grija pe care o acorzi imaginii ei, dar si prin grija pe care o oferi clientilor si viitorilor clienti. Potentialii clienti vor fi tentati sa apeleze mai rapid la produsele sau serviciile companiei tale, daca numele ei le-a aparut de foarte multe ori in fata.

 

Asadar, daca ai nevoie de cele mai frumoase cani personalizate cu numele afacerii tale, nu uita sa apelezi la Agrafa, un mare magazin online si producator de materiale publicitare. Ii recomanda materialele de calitate, profesionalismul echipei si rapiditatea livrarii produselor comandate.

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    Cana in care imi beau eu cafeaua in fiecare dimineata am primit-o de la fiica mea. Este tare draguta, cu chipul ei si scrie La multi ani, mami! O ador!!

  2. Răspunde

    In urma cu o jumatate de an am primit o cana pe care scrie Books are so magical. De atunci am folosit-o mereu, insa vreau sa imi fac una cu un personaj preferat. Chiar ma intrebam cat ar costa una, iar pretul este extrem de bun.

  3. Răspunde

    Mie canile personalizate mi se par o idee foarte buna atunci cand vrei sa-ti faci reclama si sa prinda, pentru ca oricine foloseste cani sa bea cafea, ceai, apa si ce mai incape in ele. 🙂

  4. Răspunde

    Mi-as dori tare mult o cana personalizata cu logo-ul blogului meu.

  5. Răspunde

    Eu ador canile, am o ditamai colectia care este frecvent in crestere si am o mare slabiciune pentru canile personalizate, mi se par cel mai frumos cadou.

  6. Răspunde

    De pe agrafa.ro avem la servici o gramada de chestii personalizate. Uite, canile sunt un excelent cadou, mai ales ca se apropie ziua indragostitilor.

  7. Răspunde

    Canile personalizate arata foarte bine, dar nu in toate orasele gasesti asa serviciu. Noroc cu online-ul…

  8. Răspunde

    Agrafa e un site super, nu ai doar cani personalizate ci si alte produse care pot prinde bine multora dintre noi

  9. Răspunde

    Si eu ador canile personalizate. Am si primit, am si oferit. Am si una termosensibila cu poza noastra si imi place extrem de mult.

  10. Răspunde

    Iubesc canile personalizate. Am si eu 2 cani termice care au numele blogului meu pe ele si sunt tare mandra de ele

  11. Răspunde

    De la un timp, ador să primesc căni cadou. Mi-aș face colecție de căni, mai ales personalizate.

  12. Răspunde

    Imi plac foarte mult canile personalizate pentru ca dau un pic de ,,caldura,,

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: