Un machiaj pas cu pas Melkior si un ruj nou by Alexia Eram

Melkior a lansat un nou ruj mat intr-o nuanta roz-nude absolut superba si de aceea am vrut astazi sa va arat cat de bine se vede pe un machiaj de zi.

Pentru ca este un machiaj realizat in intregime cu produse Melkior m-am gandit sa-l fac pas cu pas, astfel incat sa pot surprinde pentru voi cat mai bine imaginile si ideile de baza.

Melkior ~ machiaj pas cu pas

* Primul pas dupa hidratarea tenului este aplicarea fondului de ten si conturarea sprancenelor.

  

Am folosit pentru sprancene un gel corector care are o textura cremoasa, usor de aplicat. Eu am folosit nuanta „medium”, pe care am considerat-o cea mai potrivita tenului meu, dar si culorii pielii si a parului. Imi place mult acest gel pentru ca umple bine golurile si contureaza frumos, astfel incat sprancenele sa para cat mai naturale. Asa cum se vede si in imagine, sprancenele mele sunt putin cam scurte si nu au o forma extraordinara. Am nevoie de un astfel de contur pentru a le da o forma cat mai frumoasa.

Pentru acest contur am folosit o pensula dreapta cu peri scurti. Coltul (final) al sprancenei trebuie sa fie in unghi cu baza nasului (vezi foto) iar arcul cel mai de sus al acesteia sa vina in dreptul pupilei.

  • *Pasul 2 il reprezinta conturarea fetei.

  • Am foloit un baton corector Melkior cu doua nuante. Cea mai deschisa, pentru iluminarea zonelor de sub ochi si in forma”T” plus linia centrala a nasului este cea care „scoate in evidenta” in timp ce partea mai inchisa a batonului corector ascunde mici imperfectiuni si estompeaza.

  

  • Ca regula de baza in machiaj, se tinde spre „ovalul perfect”. Cum nu toate avem fata ovala, prin acest creion corector incercam sa iuminam anumite zone si sa estompam altele.
  • De exemplu eu am fata „diamant” si din acest motiv am facut o astfel de conutarare.

*Blenduire cu o pensula sau un buretel!

Eu am folosit un buretel si a blenduit totul, apoi am aplicat un fard „nude” Melkior pe toata zona pleapei cu o pensula pufoasa.

Fardul „nude” este esential a fi aplicat primul in orice machiaj pentru ca astfel sa poti realiza blenduirea nuantelor care urmeaza.

   

*Farduri de pleope Melkior

Am aplicat central acest verde praz pe care l-am blenduit, apoi spre coada ochiului am aplciat un fard maron inchis si le-am blenduit impreuna pentru ca se crea o trecere frumoasa intre ele. La final am mai adaugat putina culoare in pliul estern al ochiului. Imediat sub spranceana am aplicat un fard deschis pentru a crea luminozitate.

Pentru un plus de „glam” am aplicat pigment auriu in coltul intern si central un pigment verde.

Nu am folosit pensula umezita sau o baza pentru ca am vrut ca pigmentul sa nu fie foarte intens (fiind un machiaj de zi).

*Creion de ochi Melkior si rimel.

Pentru ca eu am ochii mari am aplicat in interiroul pleoapei inferioare un creion negru Melkior si am continuat cu  niste „codite” pentru a se crea putin alungirea si micsorarea ochilor.

 

In cazul in care ochii sunt mici se prefera un creion alb care sa creeze efectul de „marire”.

 

Am aplicat putina pudra si un iluminator in dreptul pometilor si un blush, iar la final am conturat buzele cu un creion de buze Melkior nr 07918.

  

 

Tusa de final a reprezentat-o aplicarea noului ruj Melkior by Alexia Eram!

Pentru ca Melkior a lansat impreuna cu Alexia Eram un ruj care sa fie purtat zi de zim-am gandit ca un astfel de machiaj ar fi trebuit si eu sa va arat astazi.

Si pentru ca este un ru nou aparut vreau sa va povestesc putin si despre el.

Un ruj intr-o nuanta roz-nude, foarte bine pigmentat care acopera perfect dintr-o singura aplicare.

 

Este o nuanta calda care poate fi purtata de orice doamna sau domnisoara, care se potriveste oricarui tip de ten.

Are un parfum discret de vanilie si confera un aspect mat.

Ambalajul este sidefat si poarta numele creatorei „Alexia”.

Lansarea noului ruj Melkior by Alexia s-a facut in 14 februarie la Băneasa Shopping City.

Un ruj absolut superb ca nuanta, perfect ca intensitate, rezistent de la Melkior si Alexia Eram!

 

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    Imi place mult de tot noul ruj de la Melkior by Alexia Eram, iar tu esti absolut superba si te prinde de minune culoarea rujului.

    1. Răspunde

      Mutumesc frumos! Rujul este intr-o nuanta superba!

  2. Răspunde

    imi plac la nebunie ochii tai, ies in evidenta orice le-ai face! si rujul e tare fain, imi place nuanta lui, e purtabila si de zi cu zi

    1. Răspunde

      Multumesc, Gabi!

  3. Răspunde

    am tot vazut noul ruj in ultima vreme, imi place nuanta lui tare mult, il vreau si eu!

    1. Răspunde

      Este un ruj foarte frumos si cu un parfum discret si dulce.

  4. Răspunde

    Nuanta rujului de la Melkior este tare frumoasa si calda, pe gustul meu!

  5. Răspunde

    Am si eu multe produse Melkior. Iar rujul tocmai lansat este genial!!

  6. Răspunde

    Imi place totul la rujul asta by Alexia Eram. Nuanta mi se potriveste perfect si o pot purta oriunde. Este simplu de aplicat, mat bine de tot si suficient de rezistent. Si arata intr-un fel in care alte rujuri mai ieftine nu o fac.

    1. Răspunde

      Asa este! Si mie imi place tare mult!

  7. Răspunde

    Imi place tare mult prezentarea machiajului pas cu pas. Cel mai mult m-a atras acel produs pentru sprancene. Eu nu stiu sa mi le conturez si poate ca din acest motiv am fost mai atenta la el

    1. Răspunde

      Si mie imi place si-l folosesc pentru ca ochii mei sunt foarte mari comparativ cu sprancenele si fiind purtatoare de ochelari prefer fac acest lucru pentru ca altfel se vede mult disproportia.

  8. Răspunde

    Ai realizat un machiaj frumos cu ajutorul produselor Melkior, iar rujul mi se pare foarte potrivit pentru zilele de primavara ce vor urma.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: