Avon Advance Techniques Reconstruction

Avon Advance Techniques Reconstruction – gama completa de ingrijire a parului

In cadrul campaniei de testare de la BuzzStore am primit intreaga gama de produse Avon: sampon, balsam, ser pentru varfuri deteriorate cu ulei de argan. Dupa 2 saptamani de la utilizarea acestora vin cu cateva informatii care sper sa va fie de folos.

Avon Advance Techniques Reconstruction

Samponul si balsamul Avon Advance Techniques Reconstruction sunt doua produse pe care le-am folosit complementar pentru ingrijirea parului in ultima perioada.

Ce spune producatorul…

„Formula imbogatita cu complexul Keratina si Panthenol. Reface parul lipsit de vitalitate sau sever deteriorat. Lasa parul puternic si sanatos la atingere ”

Ce spun eu…

Samponul spuneaza foarte bine si lasa parul moale si palcut la atingere. Pentru ca obisnuiesc sa folosesc de 2 ori pe saptamana placa (fie pentru intins, fie pentru ondulat) varfurile sunt deteriorate. Asa ca aveam nevoie de astfel de produse (pentru ca la placa nu renunt).

Am folosit strict pe varfuri si serul cu ulei de argan pentru un plus de sanatate pe care sa-l confer firului de par.

Cred ca alegerea samponului si a balsamului trebuie sa se faca in functie de structura firului de par, de cat de mult este supus acesta la diferite „tratamente” chimice sau fizice (si ma refer aici la vopsea sau decolorare, dar si la diferite aparate de indreptare sau de coafare a parului).

Cu produsele Avon sunt familiarizata de foarte multa vreme. Trebuie sa recunosc din start ca nu toate mi s-au potrivit si din acest considerent nu toate le-am placut. De aceea si spun ca alegerea noastra in ceea ce priveste un produs cosmetic trebuie sa se faca conform cu structura noastra proprie.

Avon Advance Techniques Reconstruction ~ o alegere inspirata

Revenind la gama Advance Techniques Reconstruction de la Avon, pe care am primit-o in cadrul campaniei de testare, trebuie sa recunsoc ca mie mi s-a potrivit perfect.

Samponul spumeaza foarte bine, asa incat am folosit pentru o spalare o cantitate mica. Imi palce si parfumul discret care ramane in par dupa spalare. Cantitatea este una considerabila, asa incat cred ca acest sampon o sa-mi ajunga 6 saptamani (la 2-3 utilizari pe saptamana).

Balsamul vine in completarea samponului. Eu l-am folsoit doar pe varfuri pentru ca desi am varfurile despicate si parul are tendinta la uscare pe lungimea sa, la radacina se ingrasa destuld e repede. Din acest motiv cred ca balsamul imi va ajunge mai mult de  luni.

Serul cu ulei de argan si cocos l-am folosit strict pe varfuri si doar o data pe saptamana. Ca si consistenta este asemanator cu un gel, uleios. Hidrateaza bine, in profunzime firul de par. Uleiul de cocos si cel de argan sunt indispensabile pentru un par degradat, asa incat este referatul meu dintre toate  trei.

In loc de concluzii despre Avon Advance Techniques Reconstruction

Am fost norocoasa pentru ca BuzzStore m-a selectat in aceasta campanie. Sunt multumita de produse, asa incat le recomand cu drag persoaneleor cu par uscat, cu varfuri despicate.

In cazul in care si voi doriti sa testati produse de la BuzzStore va las aici linkul de inscriere!

Si pentru un mic video #unboxing!

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    pe partea de sampoane am renuntat sa mai fac experimente din cauza dermatitei, dar uleiul de par zau ca ma tenteaza si pe mine. Tot din cauza varfurilor despicate. Si eu nici macar nu folosesc placa sau ondulator. Rar pun mana pe uscator.

  2. Răspunde

    uleiul de par e genial, nu ma atseptam sa lase parul atat de lejer. in general, produsele de genul mi-l lasa usor gras, dar aici chiar nu a fost cazul

  3. Răspunde

    Am incercat acum ceva ani de la Avon gama veche, am fost foarte incantata de ea. Ar trebui sa incerc si eu varianta cred ca inbunatatita a gamei, mai ales ca am un par foarte pretentios uscat deshidratat😔

  4. Răspunde

    Gama Advance Techniques Reconstruction cred ca i-ar prinde bine si parului meu,fiind un par uscat. Ma tenteaza ambele produse, dar cu precadere serul cu ulei de argan

  5. Răspunde

    Eu produse pentru par de la Avon n am mai folosit de ani buni, nu stiu ce sa zic.

  6. Răspunde

    Am folosit si eu multi ani produse de la ei si imi amintesc ca eram multumita de ele, mai ales de uleiul de argan pt varfuri. 😍

  7. Răspunde

    Deși nu am folosit produse de îngrijire a părului de la Avon, gama aceasta arată atât de bine încât m-a convins că merită încercată. mai ales uleiul

  8. Răspunde

    Cu samponul nu m-am impacat dar uleiul de par e genial.

  9. Răspunde

    Serul cu ulei de argan si cocos ma tenteaza, folosesc ceva similar dar cu putere nu destul de mare de hidratare.

  10. Răspunde

    Am si eu gama, imi place mult!

  11. Răspunde

    Eu pot folosi doar un singur sampon, dar serul ulei l-as testa.

  12. Răspunde

    Ma faci extrem de curioasa in legatura cu serul ala de par. Musai mi-l iau si eu.

  13. Răspunde

    Sunt foarte bune aceste produse si le folosesc si eu. Parul meu arata foarte bine si uleiul este favoritul meu

  14. Răspunde

    Într-adevăr sunt extraordinare! Samponul si Serul e PREFERATELE.mele!

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: