Fara celulita vara aceasta ~ Apidava vine cu solutii!

Celulita este cea cu care ne confruntam indiferent de numarul kilogramelor pe care le avem. De la un dezechilibru hormonal la sedentarism, sau la mostenirea genetica sau o hidratare insuficienta, celulita este cea pe care orice femeie o detesta, indiferent ca este vara sau nu.

Cu atat mai mult vara, cand costumul de baie sau rochitele lasa la vedere coapsele – zona de electie a celulitei.

Fara celulita vara aceasta ~ Apidava vine cu solutii!

Ce facem in cazul in care avem celulita?

Indiferent de gradul de celulita existent, avem la indemana solutii la care putem apela. Nu iau astazi in discutie procedurile pe care le puteti face la un salon, ci acei pasi pe care puteti sa-i faceti acasa. Uneori solutiile simple sunt mai eficiente.

Tot ce trebuie sa faceti este sa perseverati!

1.Hidratarea din interior

Vara este poate momentul cel mai indicat sa bei mai multa apa. Prin transpiratie si perspiratie se pierde o cantitate mare de apa. Pielea deshidratata lasa la vedere accentuarea zonei cu celulita, indiferent de zona acesteia.

2.Hidratarea din exterior

Pielea este cea mai responsiva in momentul in care aplicam produsul corespunzator.

Aplica o crema hidratanta care sa actioneze local. Crema hidratanta de corp cu Unt de Shea de la Apidava are o actiune extraordinara in acest sens.

Ce contine aceasta crema hidratanta de la Apidava

Untul de Shea – are proprietatea de-a stimula regenerarea celulară, hidrataza si actioneaza chiar si asupra vergeturilor fiind un  stimulantal  microcirculatiei. Are un rol extraordinar de a stimula productia de colagen si in acest mod sustine inlaturarea celulitei. Este un factor de protectie UV.
Mierea – calmeaza zona local, tonifianta si  reminelarizanta este cea pe care Apidava a adus-o in aceasta copozitie intr-o formula unica.
Ceara de albine  propolisul –  sunt produsele stupului care hidratează in profunzime impreuna cu mierea si untul de Shea.
Important este ca aceasta crema sa fie aplicata cu regularitate, realizandu-se miscari ascendente de masaj care sa stimuleze nu doar hidratarea pielii ci si straturile subiacente.

3. Masaj zilnic cu crema anticelulitica

Probabil cel mai important pas este masajul cu crema anticelulitica. Sunt convinsa ca multe dintre voi ati incercat cel putin un produs anticelulitic.

De multe ori asteptarile sunt pentru efecte imediate si din acest motiv multe femei se descurajeaza. Orice crema anticelulitica nu are un efect imediat. Indiferent de stadiul celulitei este necesara o perioada de timp de utilizare, de consecventa si de regularitate.

Nu poti obtine un rezultat imediat. Trebuie sa perseverezi si sa aplici o crema anticelulitica de calitate.

Crema anticelulitica de la Apidava este o combinatie de unt de Shea, miere, propolis, ulei esential de pin şi ceara de albine.

Proprietăţi:
– regenerează şi protejeaza epiderma prin combinatia de miere si unt de Shea
– revitalizeaza si hrăneste local pielea datorita principiilor active din unt de Shea
– reface tesuturile deformate de celulita prin concentratia optima de minerale si vitamine existente in miere
– tonifică musculatura daca este aplicata prin proceduri de masaj ascendente care sa stimuleze drenajul limfatic
– hidratează pielea prin existenta tuturor principiilor active existente

4. Practicarea unui sport in mod regulat va determina tonifierea musculaturii si implicit va actiona in mod indirect pe zonele cu celulita.

Mersul pe bicicleta sau pe jos este cel mai indicat cand celulita afecteaza zona coapselor si a feselor.

5. Redu cantitaea de sare din alimentatie  si creste aportul de fructe si legume proaspete.

Vitamina C din fructe si legume are rolul de-a stimula cresterea „arderilor locale” si implicit sa actioneze asupra depozitelor de grasime formate.

Reducerea sarii din alimentatie este un factor major in eliminarea celulitei pentru ca retentia de apa nu se va mai realiza atat de usor.

O vara cu soare va doresc si nu uita!

Fara celulita vara aceasta ~ Apidava vine cu solutii!

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    Ce produse interesante! Trebuie sa le incerc si eu cu siguranta! Merci de recomandare!

  2. Răspunde

    Sincer… nu ma deranjeaza celulita mea, numai cand o vad la alte persoane ce o expun in mod vulgar. A mea este rezultatul indiferentei mele, a incapacitatii de a ma tine de un regim sau un stil de viata. Haos sau dezordine totala ma caracterizeaza( in stil de viata, nu in curatenie si financiar)

  3. Răspunde

    Cam greu sa scapi de celulita, mai ales daca este intr-un stadiu avansat. Dar merita incercat, mai ales ca aceste produse par sa promita mult, datorita ingredientelor pe care le contin cremele.

  4. Răspunde

    Si eu am celulita dar stiu si cauzele: nu beau apa, imi place sarea si mananc multe dulciuri. Dar o sa incerc aceste creme combinate cu masaj cu bete de bambus sa vedem daca ma scapa de celulita.

  5. Răspunde

    Am încercat atâtea creme… formula minune se pare că nu s-a descoperit 🙂
    Ai dreptate, fără să ai grijă de hidratare la interior, mișcare/sport și masaj, dar și un stil alimentar sănătos, celulita stă foarte bine pe picioare,mâini, abdomen..

  6. Răspunde

    Apidava ne aduce in prin plan produsele mult cautate inainte de vacanta de vara.

  7. Răspunde

    Ohooo, celulita e în floare la mine!! 😀 Am să încerc și eu aceste produse! Sper să aibă efect imediat! Oricum, Apidava are creme foarte bune, am mai folosit.

  8. Răspunde

    Foarte bune sfaturile tale. Din fericire, sunt printre norocoasele neatinse inca de celulita, dar nu se stie niciodata

  9. Răspunde

    Folosesc aceste produse de aproximativ un an si sunt cat se poate de multumita de ele. Pielea mea este mai fina si mai ferma.

  10. Răspunde

    Sper ca are efect rapid pentru ca nu mai am decat o luna pana la concediu si tare mi-as dori sa arat perfect pe plaja.

  11. Răspunde

    Ma incurca rau si pe mine celulita. Sa vad ce fac ca sa scap de ea. Folosesc si crema, dar as vrea ceva mai mult

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: