Cum si de unde sa cumperi Office 365 la pret avantajos

Iti doresti sa cumperi Office 365 la pret avantajos?! Te-ai decis sa gasesti cea mai buna varianta pentru a-ti creste productivitatea la locul de munca?

XAPT – cumperi Office 365 la pret avantajos pentru afacerea ta

Intr-o lume in care calculatorul a devenit instrumentul de baza al oricarei afaceri, in care asteptarile tale sunt din ce in ce mai complexe, XAPT iti aduce solutii.

Modalitatile prin care incercam sa tinem pasul cu progresul in acest domeniu sunt din ce in ce mai complexe. De multe ori schimbarile sunt majore si alegerea noastra in ceea ce priveste viitorul afecerii noastre poate sa depinda de un „clic-distanta”.

De ce sa alegi Office 365 si care este varianta cea mai buna pentru afacerea ta

Pentru ca ai posibilitatea sa importi/exporti din si catre alte aplicatii Microsoft Office, iar XAPT iti ofera o solutie optima.

→ Pachetul Office 365 Business este recomandat pentru firmele care au nevoie de aplicatiile Office, dar in acelasi timp de stocarea si partajarea in cloud a fisierelor. In acest pachet insa trebuie sa  stiti ca  e-mailul de business nu este inclus. Cu toate acestea ai asigurate versiunile desktop ale aplicatiilor Office: Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote (plus Access si Publisher doar pentru PC). Este tipul clasic de pachet care iti aduce beneficii reale pentru a-ti desfasura activitatea intr-un mod cat mai optim.

Office 365 Business Premium este un pachet mult mai complex. Ofera inclusiv e-mail de business, precum si  aplicatiile Office. Trebuie sa stiti ca gazduirea e-mailului are o capacitate de 50 GB iar adresa de domeniu de e-mail este  particularizata, ceea ce ofera un real avantaj. Este singurul pachet care iti ofera dezvoltarea relatiilor cu clientii prin Outlook Customer Manager.

Office 365 Business Essentials este pachetul cel mai simplu care este recomandat firmelor mici sau persoanelor care nu au nevoie de e-mail de business. Cu toate acestea ai posibilitatea sa beneficiezi de versiunile web de Word, Excel si PowerPoint. Poti de asemeni sa realizezi conferinte video pentru (pana la) 250 de persoane.

XAPT este acea platforma de servicii cloud de care ai nevoie! Depinde doar de tine pentru ca pachet optezi!

La XAPT cumperi Office 365 la pret avantajos!

More about Jasmine

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: