Rochie din dantela de la Bonprix ~ outfit de seara

Dantela a fost si ramane preferata mea in materie de tinute elegante. O astfel de rochie din dantela de la Bonprix am ales pentru o seara in compania unor prieteni.

Rochie din dantela de la Bonprix ~ outfit de seara

Cand am facut comanda la Bonprix pentru aceasta rochie citisem deja comentariile celor care si-o comandase innainte mea. Pe site culoarea aflata pe model pare mai deschisa, in realitatea ea fiind mai mult un bleumarin.

Stiam toate aceste aspecte si de aceea am si comandat-o. Este o rochie care se poate purta atat seara cat si ziua, chiar daca este din dantela datorita modelului clasic si simplu al acesteia.

In mod obisnuit comand pe Bonprix un numai mai mic decat este prezentat. Cel putin asa am observat eu ca mi se potrivesc mie marimile lor.

De data aceasta, respectand regula mea personala cu un numar mai mic, rochita chiar a fost un numar mai mic. Nu pot spune ca nu am putut-o purta. Ideea mea era sa vina cumva pe talie pentru ca dantela chiar nus e vede bine daca este croita mai larg cu un numar.

Neavand fermoar se imbraca cu usoara dificultate daca iti vine fixa asa cum a fost si cazul meu.

Sper ca pana la vara cele 3 kg pe care le-am adaugat in ultima perioada sa dispara si aceasta rochie din dantela sa-mi vina perfect. Lungimea rochitei este perfecta, partea de jos a acesteia terinandu-se intr-o usoara bordura a dantelei.

Asa cum se observa si in fotografiile facute de aproape, modelul, finisajele  si calitatea dantelei sunt deosebite.

Voi cum va alegeti rochiile de pe Bonprix? Care sunt preferatele voastre pentru vara aceasta?

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    O rochie de vara din dantela imi lipseste din garderoba, trebuie sa imi cumpar una.

  2. Răspunde

    Chiare o rochie draguta atat ca model cat si culoare. Si chiar imi place cum iti vine! <3

  3. Răspunde

    Am mai auzit treaba asta, cum că dacă iei ceva de pe bonprix, trebuie să comanzi un nr mai mic decât măsura purtată de obicei. Bine că treaba asta funcționează și produsele nu trebuie returnate apoi.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: