Liloo tine pasul cu moda bebelusilor

Liloo nu este doar un alt magazin on-line de hainute pentru cei mici, este chiar locul unde gasesti pentru puiul de om calitate si pret accesibil.

Si peste toate acestea Liloo realizeaza in Romania design, creatie, culoare si rafinament pentru ca tine pasul cu moda!

15 ani in domeniul textilelor isi spun cuvantul iar calitatea produselor este cea care primeaza atunci cand facem astfel de  alegeri pentru cei mici.

Liloo tine pasul cu moda bebelusilor

Body-uri versatile pentru zile calduroase

Cred ca body-ul este piesa care nu lipseste din garderoba bebelusilor indiferent de anotimp. Poate ca vara este cel mai adesea cand bebelusul apare imbracat astfel. De cele mai multe ori body-ul este singura hainuta purtata de cel mic cand temperaturile sunt prea ridicate.

Caldura excesiva ii afecteaza in mod direct pe cei mici si de aceea noi, mamicile, cautam sa-i imbracam adecvat.

Insa body-ul este si piesa de rezistenta pentru iarna. Este moale si confortabil, ii tine caldura puiului de om care are termoreglarea putin deficitara la inceput de drum.

Pijamale comode si delicate cu pielea fina a bebelusilor

Pentru pijamale trebuie sa spun ca indiferent de natura lor, ca sunt de vara cu pantalonasi scurti sau de iarna, pijamalele trebuie sa respecte criteriile cele mai importante: moi si pufoase!

Pentru ca puiul de om poarta aceste articole vestimentare mai mult de jumatate din cele 24 de ore, ele trebuie sa fie cat mai comode si mai lejere.

Atentie cand cumparati pijamalele pentru bebelus sa nu fie prea mici sau sa-l stranga. Modalitatea de imbracare este si ea un criteriu important in alegerea lor si nu in ultimul rand culoarea sau imprimeul vesel si jucaus.

Pantaloni sau fustite pentru un bebelus in pas cu moda

Lillo are o gama variata de pantaloni cu botosei sau simpli, dar si pantalonasi scurti sau fustite elegante pentru ca micile domnisoare sa fie in pas cu moda.

Evident ca bumbacul este si aici prezent pentru ca innainte de toate confortul celui mic este esential.

Cei care au botosei sunt cei indicati in timpul somnului pentru ca in felul acesta suntem sigure ca bebelusul nu ramane cu piciorusul gol in timp ce se misca. Sunt cei la care apelam in special toamna si iarna.

Pentru zilele calduroase pantalonasul scurt este ideal. Lejer, comod si elegant pentru plimbarile in parc, este cel la care apelam pentru ca bebelusul nostru sa aiba confortul necesar.

Moda bebelusilor este despre confort in primul rand.

O rochita foarte frumoasa dar cu multe accesorii:paiete, pietricele sau alte margelute ar fi de evitat mai ales la varste mici. Exista mereu riscul ca din joaca sau din pura curiozitate cel mic sa inghita un astfel de accesoriu. De aceea, ca medic, am recomandat inotdeauna evitarea unor astfel de hainute.

Si tot la capitolul:”de evitat” sunt si volanele din tul sau din acel material sintetic care irita foarte mult pielea bebelusilor, mai ales vara.

La Lillo gasiti hainute din materiale de calitate, din bumbac, potrivite pentru pielea delicata a bebelusilor.

Voi ce parere aveti despre moda bebelusilor? Cum ar trebuii sa-i imbrace mamicile?

 

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    Am o prietenă care a născut de curând și îi voi spune despre site, poate o încântă ceva de aici.

  2. Răspunde

    Nu prea știu multe despre moda bebelușilor dar site-ul pare foarte util pentru proaspeții părinți

  3. Răspunde

    Doamne cat de adorabile sunt toate, mi se par asa dragutele hainutele pentru cei mici.

  4. Răspunde

    Avem si noi hainute de la Liloo si sunt favoritele noastre.

  5. Răspunde

    Am analizat si eu putin site-ul lor si am vazut cateva modele tare dragute de hainute. Poate am sa iau ceva pentru finutul meu

  6. Răspunde

    Ce cute sunt! Stiu de la prietenele care au copii ca body-urile sunt cele mai folositoare.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: