Sensiblu Summer kit

Sensiblu si BuzzStore au gandit o campanie minunata pentru vara. Patru produse esentiale pe care sa le iei cu tine, intr-un format convenabil cantitativ.

Sensiblu Summer kit

♥ L’Erbolario pentru protectie solara

Un produs perfect pentru protectie solara, intr-un ambalaj atragator pe care sa-l iei cu tine la plaja.

Soarele poate fi un prieten desavarsit dar si un inamic imbatabil daca nu esti pregatita pentru el. Prima expunere la soare trebuie facuta cu precautie pentru ca  pielea noastra  sa nu se arda. Crema L’Erbolario cu morcov, susan si karite are un factor de protectie 30 ( SPF30) avand o cantitate de 75 ml .

Este recomandata chiar si pentru pielea copiilor, fiind potrivita atat pentru fata si sani, cat si pentru tot corpul. Imbogatita cu uleiuri hranitoare crema L’Erbolario  protejeaza impotriva radiatiilor UVA si UVB, asigurand un bronz frumos si de durata, protejand in acelasi timp pielea de eventuale arsuri solare.

Samponul uscat Batiste este cel la care apleam in orice vacanta

Sunt momente cand nu avem timpul necasar sau observam ca doar radacinile s-au ingrasat prea mult din cauza transpiratiei excesive din timpul verii.

Si de cele mai multe ori acest lucru se intampla fix in vacanta de vara. In acest Summer Kit de la Sensiblu am gasit o varianata mini a samponului uscat de la Batiste, conceput pentru poseta de vacanta.

Il folosesc de multa vreme acest sampon uscat si m-am bucurat sa-l gasesc in varianta ‘travel size’.

Se pulverizeaza la radacina si se maseaza putin dupa aplicare.

Imi place pentru ca dispare senzatia aceea de ‘radacini uleioase’ si pentru ca da un aer de proaspat si de ‘curat’  instant. Cu toate acestea, personal, daca am folosit acest sampon uscat o fac doar cu o zi innainte de spalatul parului. Pentru mine nu functioneaza altfel.

 

Daca depasesc mai mult de o zi dupa aplicarea samponului uscat am senzatia de radacini incarcate si un prurit excesiv. Folosit insa doar in ziua anterioara spalatului la par este perfect.

Varianta clasica ramane preferata.

Dr. Hart Spray impotriva tantarilor si capuselor

Nu stiu daca sa spun ca este un produs pe care sa-l folosesc doar in vacanata. Dr. Hart Spray impotriva tantarilor si capuselor este cel mai folosit produs vara. Seara parca sunt un dispozitiv de atras tantarii si toate ganganiile din lume. Asa ca m-am bucurat din plin cand am vazut ca in acest ‘summer kit’ de la BuzzStore am gasit si acest spray.

Dr. Hart Spray impotriva tantarilor si capuselor este un produs biocid repelent destinat respingerii tantarilor  si a capuselorContine un ingredient activ numit: Citriodiol – extras din eucalipt.

Eficienta dovedita, pentru 6-8 ore – testat la Institutul National de Cercetare Dezvoltare «Cantacuzino».

Testat si pe buna dreptate preferatul din acest ‘summer kit’! Chiar isi face treaba si tine insectele la distanta. Are un miros placut si se aplica usor prin pulverizare.

♥ Dr. Organic – Deo roll cu extract de rodie 

Sunt extrem de atenta la produsele pe care le aplic pe piele, dar in special in zona axilei unde sunt ganglionii. Nu aplic niciodata produse care contin parabeni sau aluminiu si nici produse care blocheaza transpiratia.

Transpiratia este un proces natural. In cocnluzie daca blochezi sa iasa ceva prin locul fiziologic, acel ‘ceva’ tot trebuie sa iasa. Si organismul nostru gaseste cai de adaptare.

Asa ca m-am bucurat sa vad un produs natural in ‘summer kit’.

Protecție antioxidantă
✓ Fara aluminiu
✓ Fara SLS
✓ Fara parabeni
✓ Fara alcoolul
✓ Natural
Formula care nu blocheaza porii.

BuzzStore si Sensiblu au gandit un ‘summer kit’ perfect!

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    O lista de produse utile. Ma bate gandul sa incerc si eu sampon uscat batiste.

  2. Răspunde

    E intradevar un kit perfect si foarte util in vacanta. Folosesc si eu samponul uscat Batiste si sunt foarte multumita de el.

  3. Răspunde

    Imi place kitul lor si mi-ar fi fost de folos in vacanta doar ca am aflat de el prea tarziu.

  4. Răspunde

    E super tare kitul, am folosit produsele si sunt multumita de ele.

  5. Răspunde

    Foarte interesant si util e acest kit, de mare folos in vacanta.

  6. Răspunde

    Am primit si eu acest kit si ma bucur de el din plin. Chiar sunt niste produse bune

    1. Răspunde

      Și eu am avut spre testare același kit ca al tău și ma declar super mulțumită de toate produsele. De departe, produsul meu favorit este deodorantul de la Dr. Organic pe care îl voi include in rutina mea zilnică de acum încolo. ❤️ Un kit minunat pentru o vacanța reușită indiferent unde e ea – la mare, la munte, in drumeție etc.

  7. Răspunde

    Din tot acest Kit am incercat doar Batiste care este cu adevarat bun. Ar trebui sa le incerc si pe restul produselor

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: