Produse terminate in luna august

M-am gandit sa vin cu un articol nou in fiecare luna si sa abordez problema:”terminate in luna…~ pro sau ?!” in ideea in care va inspir cu anumite produse ca-si merita sau nu banii.

Chiar daca luna august este una in care nu termin de obicei multe produse pentru ca este luna cea mai calduroasa si evit aplicarea multor produse iata care sunt:

Produse terminate in luna august

♥ Produse pentru par

La categoria sampoane am avut 3 pe care le-am terminat: Dove Oxygen Moisure, Rekze si Ziaja Kids (al Jasminei).

Cel de la Dove este un sampon din categoria celor mai ieftine si per total ma declar multumita de ideea calitate-pret. Nu o sa-l recumpar prea curand insa, pentru ca imi doresc sa incerc si altele.

Rekze este un sampon bun care spala bine si cu care parul meu s-a inteles tare bine.

Despre acest sampon v-am povestit mai multe → aici.

Masca care este intr-adevar perfecta pentru parul meu cu varfuri uscate si tendinta la despicare este cea de la L’Oreal Prokeratin care impreuna cu balsamul Profiber Reconstruct L’Oreal Professional isi face treba de minune.

Sunt produse pe care le voi recumpara cu siguranta, chiar daca au un pret usor mai ridicat.

♥ Produse pentru baie

Dove sensitive skin micelar water este un gel bun si bland cu pielea. Nu-l voi recumpara insa pentru ca imi place mai mult varianta originala a sa. Poate ca parfumul variantei originale este de vina pentru ca produsul este bun si nu pot spune ca m-a dezamagit in vreun fel. Este doar o chestiune de gusturi cand vorbim de mirosuri si arome.

Jasmine si-a dorit de la Ziaja un gel de dus&spumant cu aroma de Cola. A fost tare incantata de el, dar nu stiu cat de repede il voi recumpara pentru ca in final a folosit tot produsele mele si cel cu Cola ocazional cand avea chef.

Produsul este bun si are un pret convenabil avand in vedere cantitatea.

Si daca tot vorbim de cantitate si preturi bune si spumantul de baie de la Avon este in aceasi categorie si cu siguranta voi mai revenii la el.

De la Bielenda – Aromatherapy am avut un gel de dus anticelulitic, care mi-a placut ca spumare si aroma, insa nici vorba de un efect anticelulitic. Deci daca va orientati pentru un gel de dus parfumat si dragut il recomand, insa nici pe departe sa fie anticelulitic.

Intr-una din calatorii am luat si o spuma de baie in varianata travel de la Douglas Home Spa – Breath of Amazonia.

Este genul de gel de dus pe care clar il voi recumpara pentru calatorii. Esti sigur ca nu curge si ai un dus tare fain. Fiind un produs destul de scump il rezerv doar calatoriilor, cantitatea fiind mica in recipient.

Preferatul meu ramane Palmolive de ani de zile si ma reintorc mereu la el cu aceeasi placere (nu orice aroma dar am multe preferate din gama Aromatherapy).

♥ Demachiere

Vara tenul meu nu suporta decat apele micelare, asa ca iata ce produse am termiat:apa micelara de la Nivea si Gerovital cu acid hialuronic. Pe ultima nu sunt convinsa ca o voi recumpara pentru ca am avut senzatia ca stange putin tenul.

Si tot in categoria „nu  stiu sigur daca o voi recumpara” este si apa micelara de la Bioderma in varianta travel. Adica…daca ma gandesc mai bine, clar nu o voi mai recumpara!

Nu ma refer la produsul in sine, cu care tenul meu rezoneaza perfect, ci la ideea de sticluta varianta „travel”. Este mult prea scumpa comparativ cu produsul full-size. Eu o cumparasem in ideea de-a pune in acest mic recipient apa micelara Bioderma din produsul full-size. Surpriza a fost ca are un capac care nu se desurubeaza (probabil din acest motiv este asa conceput pentru ca varianata full-size se desurubeaza).

Pentru a nu mai lua aceasta „teapa” am apelat la un produs de la Recipiente cosmetice despre care v-am mai scris si → aici.

♥ Deodorante si parfumuri

Culmea este ca august a fost luna spray-urilor si a parfumurilor. Am incepute peste 20, dar termiante doar 3: Giordani Gold, o veche aroma de-a mea si un spray pentru barbati, ce-i drept, cu care eu am rezonat tare mult: Dior Homme. Cine spune ca nu putem apela uneori si la parfumurile destinate barbatilor?!

Parfumul pe care l-am iubit de la prima aplicare a fost unul arabesc, dulce si oriental: Amouage. L-am terminat si-mi pare tare rau dupa el. Cu siguranta il voi recumpara pentru ca este preferat.

Intre timp am inceput un alt arabesc care miroase la fel de wow, dar va povestesc mai multe cand il voi termina.

♥ Skincare ~ Masti si alte „nebunii”

La aceasta categorie vara nu stau deloc bine. Nu pot aplica pe fata chiar orice pentru ca este prea cald si nu le suport. Am cateva spray-uri cu apa termala incepute, dar neterminate inca, asa ca povestim doar despre cele terminate.

Mastile servetel raman preferate in orice  anotimp. Cele de la 7the heaven chiar mi-au placut mult si vi le recomand. Despre ele am scris si → aici.

Creme n-am folosit decat ocazional, dar inca n-am terminat nici un flacon…poate si pentru ca am vreo 7 incepute. Am folosit un serum insa, de la Gam-ARde (deja la al treilea flacon sunt). Imi place ca intra bine in piele si-l foloseam pe post de crema de seara. Nu lasa tenul incarcat sau uleios. Isi merita toti banii.

Fondul de ten terminat si care mi-a placut este Forever Dior nr 025. Este un fond de ten bun, insa din categoria celor scumpe.

♥ Unghiute

Am multe produse pentru unghii incepute. Foarte multe oje si tratamente. Terminate in aceasta luna au fost: Eveline 8 in 1 si Melkior Thinner.

Ambele preferate pe care le-am recumparat deja pentru ca-si merita banii din plin!

Acestea sunt recomandarile mele din luna august. Cu siguranta in septembrie sunt mult mai multe pentru ca scapam in sfarsit de caldura infernala.

Cu care aveti o experienta frumoasa?

 

More about Jasmine

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: