Outfit elegant cu Bonprix pentru toamna

Pasiunea mea pentru moda ma poarta de multe ori pe diferite site-uri in cautarea unui outfit perfect. Pentru ca Bonprix este sursa mea de inspiratie ori de cate ori imi caut hainute elegante, am gasit o bluza superba din matase.

Outfit elegant cu Bonprix

Cred ca matasea si dantela sunt materialele pe care le apreciez cel mai mult. Le consider nobile si confera hainutelor o nota aparte, eleganta.

Cu siguranta si modelul, dar si croiala pe care designerul o realizeaza, contribuie la acest lucru.

Insa, matasea grea, tip satin, este pe departe cea mai apreciata.

Outfitul de astazi l-am dorit elegant, dar si putin sobru, aflandu-ma la una dintre conferintele la care participam.

Asa ca alegerea mea a fost o bluza din satin, intr-o culoare bleumarin pe care am gasit-o la categoria:”tunica” pe site.

Este genul de bluza care se poate purta atat la un pantalon, cat si la o fusta. In partea de sus bluza se prinde la gat cu un snur finut, fiind usor cambrata pe corp, ulterior capatand largime in partea inferioara.

Eu am preferat sa o port cu o curea din insetii de margele care a pus si mai mult in evidenta materialul acestei bluze.

Outfit elegant cu Bonprix

Maneca este lunga. Se termina intr-un volan din acelasi material ca restul bluzitei, insa innaintea acelui volan exista o insertie din dantela care-i confera un plus de eleganta acestei bluze.

Mi-a placut mult ideea de-a adauga un material moale si subire tip captuseala, astfel incat aceasta luza sa poata fi purtata si iarna. Acel material-captuseala este foarte fin,din bumbac si creeaza un anume confort in momentul purtarii.

Genul acesta de bluze sunt preferatele mele toamna.

Un alt outfit de tomna de la Bonprix am si → aici.

Diminetile sunt destul de racoroase si deja anotimul manecilor scurte s-a cam dus, asa incat alegerea fireasca merge catre astfel de bluzite. Nu s-a racit atat de tare incat sa optam pentru bluze grosute sau pentru pulovere. O astfel de bluzita cu un sacou este alegerea mea principala la prima ora a diminetii. Ulterior, pentru ca se mai incalzeste putin doar purtarea acestei bluzite confera prin natura sa un outfit deosebit.

Eu aleg nuante de albastru si pana la violet-puna in prima parte a toamnei, apoi virez usor spre nuantele de bej, galben si portocaliu pentru ca sfarsitul lunii noiembrie sa se termine in nuante de maron.

Tu ce culori porti toamna aceasta?

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    Imi plac acele perforatii din bluza, am vazut ca sunt foarte la moda.

    1. Răspunde

      Da, are o dantela sparta care se vede superb pe maneca!

  2. Răspunde

    Imi multumesc din suflet ca m-ai povestit despre hainele elegante dar la super pret de la Bonprix. Auzisem de ei dar nu vazusem ca au si haine elegante!!

    1. Răspunde

      Da, ideea este sa cauti si promotiile pentru ca atunci chiar ai facut o afacere tare faina!

  3. Răspunde

    In general toamna port nuante de pamant si de cer aflat la asfintit.

    1. Răspunde

      Ce frumos spus…

  4. Răspunde

    Foarte frumos outfit-ul. Eu nu acord importanta cuorii cat timp ma simt bine intr-o tinuta. Sunt rare situatiile de genul acesta 🙂

  5. Răspunde

    In aceasta toamna, am optat pentru albastru marin.

  6. Răspunde

    Este tare simpaticuta bluzita. Sa stii ca am zile in care ma simt extrem de confortabil in negru, dar apelez si la culori gen alb sau gri

  7. Răspunde

    sunt fan tunici. Daca mai au si manecile evazate, ca a ta, cu atat mai mult le-as lua acasa. Singura problema e ca modelul tau este cam elegant pentru ce port eu de obicei.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: