Notino – reprezentantul tau Oriflame vine cu oferte tentante!

Oriflame este un brand cu produse cosmetice  cu care am facut cunostinta inca din studentie. Era cumva modalitatea mea de-a apela la produse cosmetic de calitate, la preturi decente.

Imi amintesc si acum zilele in care venea o reprezentanta Oriflame in camin si toate ne strangeam buluc sa incercam noile parfumuri, ori sa aflam daca vine cu ceva oferte.

Notino – reprezentantul tau Oriflame vine cu oferte tentante!

Oriflame Tender Care

Cred ca din momentul in care s-au lansat aceste mici cutiute cu balsam multifunctional au fost prezente constant in trusa mea de ingrijire.

Nu este un simplu balsam de buze. Este un produs cu vitamina E si ceara de albine destinat pielii aspre, a coatelor, buzelor, calcaielor, avand un rol important de hranire si hidratare.

Culorile diferite le acestor mici borcanase sunt date de parfumul reprezentativ al fiecaruia. Formula de baza a acestui produs este insa neschimbata, fiind doar o chestiune de gusturi personale.

♥ Parfumurile Oriflame ♥

Parfumurile Oriflame sunt la preturi decente. Prima mea iubire a fost  Eclat, apoi am descoperit Giordani Gold.

Parfumul original Giordani Gold avea insa o intensitate mai mare cand a aparut prima data si persistau mai mult notele de varf: portocala, lamaie, mandarina de Italia. Acum am impresia ca notele de baza: moscul alb, patchouli, muschiul, sunt cele pe care le simt mai intens.

Am ramas fidela inca parfumurilor de la Oriflame si m-am bucurat cand am descoperit ca sunt la Notino. Daca in facultate nu exista problema unui reprezentant, acum, mi-e mult mai facil sa fac comanda dorita direct pe site-ul Notino.

Stiu ca in 2-3 zile coletul meu parfumat va fi la mine la usa si eu ma voi bucura de oferte foarte bune.

Daca va plac notele mai orientale, aroma intensa a moscului sau a chihlimbarului, atunci Amber Elixir este alegere perfecta. Mie  imi palce acest parfum sa-l folosesc cand este mai rece afara, fiind un parfum dulce.

Volare Gold este preferatul mamei si l-am achizitionat pentru martisor de la Notino. Are un ambalaj deosebit, sub forma unui trandafir.

Note varf: piersica

Note inima: trandafir

Note baza: sare, caramel
Este un cadou deosebit care va impresiona de la prima pulverizare.
Ambalajul sofisticat ii confera unicitate. Un parfum  care poarta combinatia de flori si fructe in cel mai armonios mod.

Alege parfumul preferat de la Notino – reprezentantul tau Oriflame care vine cu oferte tentante!Si adauga-ti in cosul de cumparaturi si o cutiuta Tender Care pentru ca nu vei regreta!

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    Cand e vorba de parfumuri, sunt prima, le-as cumpara pe toate 🙂

  2. Răspunde

    Oriflame are cateva produse tare bune care mie imi plac, ma bucur ca le pot comanda de pe Notino.

  3. Răspunde

    In adolescenta, Oriflame era unul din brandurile mele preferate si abia asteptam noul catalog ca sa vad ce mai e nou. Mai cumpar si acum cate ceva din cand in cand: masti, geluri de dus, rimeluri.

  4. Răspunde

    Nu folosesc produse Oriflame din multe motive.
    Dar știu că multă lume cumpăra acele balsamuri pentru buze cu ani în urmă. Le vedeam peste tot.

  5. Răspunde

    Cutiuta cu minuni este deja la noi in casa leacul universat: te-ai ars? Cutiuta cu minuni e solutia. Te ustura pielea/buzele, ai buzele crapate? Cutiuta cu minuni. Herpes? Cutiuta cu minuni. Hemoroizi? Cutiuta cu minuni…. :))) Sotul meu este obsedat de ea. Si, pe buna dreptate, este foarte buna 🙂

  6. Răspunde

    Am fost ani buni reprezentant Oriflame si sunt foarte multumita de produsele lor. Acum o am pe cuscra. Ea se ocupa si ne face rost de tot ce avem nevoie. Dar chiar au produse ok.

  7. Răspunde

    N-aveam idee ca poti comanda produse Oriflame de pe Notino. Cred ca multa lume se bucura, mai ales ca nu e chiar usor sa gasesti un reprezentant. Iar parfumurile Oriflame, chiar sunt foarte bune si au preturi foarte mici.

  8. Răspunde

    Nu stiam ca poti cumpara produse Oriflame de la Notino. Mi se pare foarte interesant, Iti multumesc pentru informatie. Mie imi plac niste perlute bronzante de la ei

  9. Răspunde

    Eu nu am fost atat de atasata de produsele Oriflame doar ca eu am mai comandat produse Avon de pe Notino. Imi place ca le pot vedea pe site, imi aleg rapid produsul si le primesc acasa intr-un timp destul de rapid

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: