Ne spalam pe maini! Dar ce sapun alegem?

Este o perioada in care toti incercam sa ne spalam cat mai des pe maini. O faceam si innainte, dar acum deja am trecut de la placere si obisnuinta, la obsesie si necesitate impusa.

Impusa de conjuctura existenta si de stresul la care suntem supusi ori de cate ori iesim din casa.

Cu atat mai mult eu, medic fiind, sunt mai expusa decat toti ceilalti.

Ne spalam pe maini! Dar ce sapun alegem?

Si pentru ca sunt sigura ca multi se intreaba daca are vreo importanta alegerea sapunului in combaterea acestui virus, ei bine trebuie sa lamuresc aceasta problema si sa va spun ca nu. Orice sapun este bun, atata timp cat spalatul mainilor este facut corespunzator.

Si atunci care ar mai fi rostul intrebarii?!

Ei bine, atunci cand ma refer la ideea alegerii sapunului, ma refer strict la particularitatile pe care acesta il are asupra pielii mainilor noastre.

Sapun Dove – solid sau lichid?!

Fie ca alegeam varianta lichida sau bucata efectiva de sapun solid, Dove ramane cel care are grija intr-un mod special de mainile noastre.

Am ales sa cumpar varianta lichida a acestui Dove Original, tip rezerva, de la Notino, pentru ca in acest fel am avut un pret foarte bun. Si mereu aleg aceasta modalitate pentru ca ma intereseaza produsul in sine si nu ambalajul.

Sapunul Dove este cel la care apelez frecvent pentru ca are acel ph bland . Acest fapt se datoreaza existentei in compozitia sa a unei patrimi de crema hidratanta.

Daca in mod obisnuit ne spalam de cateva ori pe zi atunci pielea mainilor nu s-ar usca atat de rau. In aceasta perioada, insa, spalatul mainilor atat de frecvent face ca pielea sa sufere.

Crema existenta in acest sapun Dove este o alternativa la protectia si la grija pe care o acordam mainilor noastre in aceasta perioada mai speciala. Aceasta crema hidratanta exista atat in sapunul solid cat si in cel lichid.

Dr. Bronner’s – un sapun mai special

Cu gama de sapunuri Dr. Bronner’s am facut „cunostinta” cu mult timp in urma.

Spun despre acest sapun ca este mai special datorita compozitiei pe care il prezinta.

Dr. Bronner’s Lemongrass & Lime l-am achizitionat in urma cu cateva luni de la Notino si vreau sa va spun ca il folosesc nu doar pentru spalatul mainilor.

Este un sapun organic:

  • ♥ fabricat din ingrediente organice, cu certificat fair trade
  • ♥ ambalaj 100% reciclabil
  • ♥ vegan friendly

Contine:

  • ♥ ulei bio din limeta si citronela, ceea ce-i confera un parfum deosebit
  • ♥ surfactantii existenti sunt din  de zahar -ceea ce-i confera capacitatea de-a inlatura cu usurinta impuritatile
  • ♥ praf de shikakai alaturi de ulei bio de cocos si jojoba – cu efect de hidratare si regenerare

Este un sapun lichid pe care il putem utiliza nu doar pe maini, ci si pe corp si pe par. De aceea eu spun despre sapunurile Dr. Bronner’s ca sunt speciale.

Am in colectie mai multe si sincer absolut toate sunt extraordinare. Le gasiti in multe variante si cantitati la Notino. Va invit sa le testati si o sa-mi dati dreptate in privinta lor.

Si daca tot vorbim despre o comanda la Notino, am vazut ca s-au lasat noi parfumuri. Lancôme La Vie Est Belle Intensément este cel pe care mi-l doresc pentru ca am vazut compozitia sa si m-a fermecat.

Note varf: zmeura, bergamota, piper roz
Note inima: floare de portocal, Jasmine
Notele de baza:benzoin, iris, patchouli, vanilie
Poate ca iepurasul vine anul acesta de la Notino cu un astfel de parfum deosebit.

 

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    Eu folosesc săpunurile vegane de la Balea, le recomand pe cele spumă. Și de la Bomb Cosmetics toate sunt incredibil de bune ❤ cu uleiuri esențiale care ajută pielea.

    1. Răspunde

      Dr. Bronner’s este tot un sapun vegan, de aceea si spuneam ca este mai special 🙂

      1. Răspunde

        Am văzut, o să caut să văd dacă este și cruelty-free brandul 😊

  2. Răspunde

    Șunt tare curioasa de săpunurile de la Dr. Bronner’s.
    Și eu folosesc Dove și Protex momentan, dar mainile mele tot uscate sunt.

  3. Răspunde

    interesante alegeri! eu merg in ultima perioada pe sapunuri solide, am facut o mica colectie si vreau sa le consum pe acestea

  4. Răspunde

    Săpunurile Dove sunt printre preferatele mele și de fiecare dată când sunt în pană de idei și nu știu ce săpun să mai cumpăr, spre Dove întind mâna. 😀

  5. Răspunde

    Cele de la dove imi plac foarte mult. Mai folosesc și de la Apidava❤️

  6. Răspunde

    Sotul meu e mare fan Dove, sapun solid, eu merg pe sapun lichid, imi place mult mai mult, iar seara nu uitam de hidratarea mainilor.

  7. Răspunde

    E prima oara cand aud de Dr. Bromer. Voi lua si eu unul, la urmatoarea comanda. Si noi suntem fanii sapunului lichid Dove.

  8. Răspunde

    Imi plac mult produsele Dove si apelez si eu frecvent la ele. Imi plac sapunurile care nu-mi usuca mainile si care mi le hidrateaza usor

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: