NailsUp – pentru unghii fermecatoare la tine acasa!

NailsUp s-a nascut din pasiunea pentru ingrijire si frumusete, venind in intampinarea nevoilor tale cu o gama variata de produse de calitate, la cele mai bune preturi.

Ne-am propus si am reusit sa aducem pe piata din Romania produse de calitate pentru o manichiura perfecta, completata prin solutii estetice si design-uri inovatoare pentru femei moderne, in cautare permanenta de inspiratie.

Pentru unghii si manichiura impecabile am ales sa lucram doar cu produse ce imbunatatesc aspectul si rezistenta unghiilor, printre care amintim produse din gama Base One UV, Silcare, CANNI.

Suntem in continuu proces de dezvoltare,  punand accent pe imbunatatirea produselor noastre care sa  iti usureze munca si sa iti ofere oportunitatea de a crea manichiuri spectaculoase, la preturi accesibile.

♥Viziunea si misiunea noastra♥

NailsUp este un magazin destinat produselor si accesoriilor profesionale pentru manichiura si pedichiura, ca de altfel, tratamentelor complete pentru unghii delicate sau fragile.

Si pentru ca suntem constienti ca manichiura face parte din frumusetea unica a fiecarei femei, a personalitatii si a farmecului sau, ne straduim sa adaugam cat mai multe beneficii solutiilor si produselor dezvoltate pentru ingrijirea si frumusetea unghiilor.

Impreuna cu partenerii nostri din industria NailsUp reusim sa venim cu cele mai noi solutii in ceea ce priveste tratamentul si arta unghiilor.

Depunem eforturi pentru a ne dezvolta in arta si stilul din industria unghiilor, aducand pe piata produse si accesorii profesionale care sa ne mentina pe o pozitie importanta in domeniul cosmetic.

Prin ambitia de a ne dezvolta si de a pune la dispozitie servicii de calitate, livram, periodic, noutati pe piata de nisa, precum: lacuri semipermanente, palete de culori delicate sau spectaculoase, straturi de baza delicate si protectii cu stralucire deosebita, care tin pasul cu tendintele din lumea unghiilor.

♥Focusati pe nou si calitativ♥

O manichiura deosebita se obtine doar cu ajutorul unor produse de cea mai buna calitate si respectand anumiti pasi. NailsUp are grija cel mai bine de aceste aspecte, venindu-ti in ajutor cu produse noi, calitative si eficiente pe acest segment de piata.

Aflati in cautare permanenta de inspiratie, am dezvoltat o gama diversificata de produse pentru unghii, destinate fiecarei femei sau manichiuriste, atat incepatoare, cat si profesioniste.

Procesul continuu de dezvoltare ne-a ambitionat in a pune accent pe imbunatatirea produselor noastre, adaptandu-le la tendintele actuale din domeniul frumusetii.

Produsele NailsUp, pentru uz zilnic sau saloane, realizate din materiale inovatoare, reusesc sa satisfaca nevoile complexe si diversificate ale clientelor , punandu-si amprenta pe frumusetea si increderea fiecareia dintre ele.

articol guest post.

 

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    Cred că mi-ar plăcea să am un kit așa, să-mi fac manichiura acasă. Nu știu dacă m-aș pricepe prea bine. Mereu mi-am făcut manichiura semi la salon sau la o prietenă.

  2. Răspunde

    Chiar am nevoie de câteva produse pentru unghii, așa că voi arunca și eu o privire pe site.

  3. Răspunde

    Este bine de stiut. Recent am achiziționat și eu un kit, ce-i drept de la alt brand însă nu strica informații noi

  4. Răspunde

    Recent am achiziționat câteva oje pentru unghii și sunt tare mulțumită de ele. Eu nu prea îmi fac unghiile de fel. Mă voi interesa de acest kit, sunt curioasă dacă se încadrează în standardele pe care le caut.

  5. Răspunde

    Ce dragut! De mult ma gandesc sa imi achizionez un kit de genul asta pentru acasa. O sa arunc o privire!

  6. Răspunde

    Eu momentan sunt în pauză de ojă/gel și îmi e bine așa. Totuși, după pandemie merg la salon fiindcă duc dorul unghiuțelor îngrijite. Eu nu mă pricep prea bine, fiindcă nu am răbdarea necesară.

  7. Răspunde

    O sa arunc o privire pe site pentru ca de ceva vreme imi fac unghiile acasa si mi-ar mai trebuie una, alta

  8. Răspunde

    Mi-ar fi util un astfel de kit…doar ca la indemanare stau mai rau !

  9. Răspunde

    Au atat de multe produse faine, incat ma mananca rau degetele sa dau o comanda.

  10. Răspunde

    Mereu aleg sa imi fac unghiutele acasa, deci sunt intr-o continua cautare de produse noi pe care sa le incerc. Cred ca voi arunca o mica privire pe site.

  11. Răspunde

    Ce de produse pentru unghii! Am sa arunc si eu un ochi pe site.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: