Este important aspectul curtii si al gradinii in procesul de vanzare al unei case?

Majoritatea articolelor pe care le-am citit despre vanzari case in Paulesti vorbesc exclusiv despre cum trebuie sa arate casa, la ce sa fii atent cand vin posibili cumparatori si despre ponturi de care sa tii cont pentru o vanzare cat mai rapida.

In momentul in care pui la vanzare o casa este important sa tii cont si de aspectul exterior al acesteia, de curtea si gradina care o inconjoara.

 

Tocmai din acest motiv, am ales ca in articolul de azi sa vorbim despre cum iti mentii curtea si gradina ingrijite, si despre cum influenteaza aspectul acestora vanzarea.

Mentine peluza curata si tunde iarba ori de cate ori este nevoie

Tunsul ierbii e cel mai usor mod prin care poti transforma radical aspectul curtii si gradinii tale. Cu ajutorul unei motocositoare ai posibilitatea sa rezolvi problema intr-un timp foarte scurt. Motocositoarea este un instrument usor de manipulat care taie repede iarba, fara ca tu sa depui prea mult efort.

 

In ceea ce priveste curatarea peluzei, ai posibilitatea sa faci asta fie folosind clasica combinatie matura si mop, fie apeland la un aparat de spalat cu presiune. In cazul acestor aparate poti sa stabilesti presiunea sau debitul, in functie de suprafata pe care vrei sa o cureti si tipul de murdarie. Cu ajutorul acestuia vei putea sa cureti repede si eficient peluza ori de cate ori este nevoie, iar aceasta va fi pregatita sa isi primeasca posibili noi proprietari.

Nu lasa frunzele cazute sa se adune

In cazul in care alegi sa iti pui casa la vanzare toamna, frunzele cazute pot afecta aspectul curtii tale. Pentru a fi cat mai eficient in strangerea frunzelor, poti sa folosesti fie o suflanta simpla, fie un aspirator pentru frunze. Cu ajutorul acestor instrumente ai posibilitatea sa indepartezi frunzele cazute intr-un timp relativ scurt si cu o eficienta maxima.

Ingrijirea gazonului si a pomilor

Atat in curte, cat si in gradina este important sa pastrezi un aspect sanatos al gazonului si sa toaletezi copacii. Fa asta ori de cate ori este nevoie, insa este important sa nu uiti de acest aspect inainte ca cei interesati sa iti achizitioneze casa sa vina in vizita.

Gazonul neingrijit sau crescut in exces poate da senzatia de casa parasita si de proprietari neinteresati, ceea ce nu este deloc potrivit in cazul in care vrei sa vinzi casa intr-un timp cat mai scurt. De asemenea, toaletarea pomilor si a gardului viu sunt binevenite pentru a crea o impresie buna viitorilor proprietari.

Curtea si fatada casei sunt cele pe care un posibil cumparator le vede prima data. Si stim cu totii cat de mult conteaza prima impresie. Pe langa grija pe care o acorzi interiorului, ai grija si de exteriorul casei si de terenul care o inconjoara. Fiecare element are importanta lui si alcatuieste un intreg in momentul in care vorbim despre vanzari case in Paulesti.

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    Am vazut multe emisiuni despre vanzarea si renovarea caselor la americani. Mereu curtea era asul din maneca. Mi se pare aiurea sa ai curte si sa nu o ingrijesti.

  2. Răspunde

    Chiar cred ca este important, desi daca imi place un imobil asa mult, as putea trece si peste acest aspect.

  3. Răspunde

    Eu cred ca da, daca mi-as lua casa, as lua-o in primul rand pentru curte si gradina, nu de altceva, ca facilitati am si la bloc, dar acces la o gradina a mea, de unde sa nu fure vecinii si „brunetii” liliac, trandafiri si ce mai am pe acolo, nu am la bloc.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: