Acid hialuronic pentru un ten de invidiat

Cred ca majoritatea dintre voi va ganditi intr-un mod direct la injectii atunci cand faceti referire la acid hialuronic.

Descoperit in 1934, acidul hialuronic este de fapt o molecula alcatuita din zaharuri. Ea exista in mod natural in tesutul conjunctiv. Problema majora este reprezentata de faptul ca, pe timp ce innaintam in varsta, scade si productia naturala de acid hialuronic.

De ce iubim atat de mult acidul hialuronic?!

Daca la nivelul articulatiilor determina lubrefierea acestora, mentinand o mobilitate adecvata, la nivelul pielii, acidul hialuronic confera stralucire, elasticitate si hidratare.

Acid hialuronic pentru un ten de invidiat

Produsele cosmetice care contin acid hialuronic sunt cele pe care le iubesc cel mai mult.

Adaugat in serumuri, creme, lotiuni sau alte preparate dermato-cosmetice, el are rolul de-a stimula productia de colagen.

Colagenul este proteina existenta in piele care o mentine ferma, elastica.

Vichy Minéral 89 alegerea mea!

Am incercat de-a lungul timpului multe produse cu acid hialuronic. Recunosc ca era primul ingredient pe care-l cautam pe eticheta produselor cosmetice.

Eu mi-am dorit un produs pe care sa-l pot aplica cu regularitate, atat dimineata innaintea machiajului, cat si seara dupa inlaturarea acestuia.

Daca dupa aplicarea unui serum tenul ar ramane lipicios sau gras, cu siguranta n-as putea aplica machiajul obisnuit. De aceea, m-am bucurat tare mult cand am descoperit ca acest booster  cu acid hialuronic este diferit.

Cu produsele Vichy eram familiarizata si le cunosteam eficacitatea.

V-am mai povestit si → aici despre ele.

De ce am ales Vichy Minéral 89?

♥ contine doar 11 ingrediente, fara a exista in compozitie parfum, silicon sau alcool

♥ apa termala Vichy existenta in acest produs, are rolul de-a asigura o refacere a prospetimii tenului prin multitudinea de minerale existente in ea

♥ datorita nivelului optim de acid hialuronic, Vichy Minéral 89 confera tenului stralucire si o senzatie de prospetime

♥ confera tenului hidratare si in mod natural previne aparitia formarii ridurilor, diminuand ridurile deja existente prin fenomenul de „umplere”

♥ are efect de lifting si de intinerire daca este folosit cu regularitate

Vichy Minéral 89 are consistenta de gel si sunt suficiente doua-trei pufuri pentru a acoperii intreaga zona a fetei si decolteului.

Datorita pompitei dozatoare produsul din sticla nu se contamineaza.

Recipientul este din sticla ceea ce determina o protectie perfecta a produsului.

Eu va recomand sa-l incercati!

La Notino, la orice comanda efectuata aveti optiunea Try it first! Puteti sa incercati acest produs innainte de-a deschide recipientul mare, folosind un esantion pentru testare. In felul acesta sunteti convinsa ca produsul vi se potriveste. In caz contrar il puteti returna. Insa, eu sunt convinsa ca-l veti adora de la prima utilizare!

 

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    vichy mineral e pandit de ceva timp! doar ca mai am produse desfacute si parca mi-e ciuda sa le arunc iar nefolosite!

  2. Răspunde

    Am pus de ceva timp ochii pe el, dar se pare ca nu mai reusesc sa termin ce am inceput deja. Incerc sa nu mai cumpar pana nu termin chestiile incepute 🙂

  3. Răspunde

    Nu folosesc produsele de la Vichy din motive etice. Acidul hialuronic este foarte important pentru piele, am un ser (de la alt brand) și face o treabă bună când am pielea uscată.

  4. Răspunde

    Eu personal nu folosesc acid hialuronic. Nu mi se pare ca rezonam pentru moment, asa ca inca ma feresc de el pe cat posibil. Dar despre acest produs am auzit doar cuvinte de lauda

  5. Răspunde

    Folosesc o crema gel cu acid hialuronic. Produse Vichy nu am folosit inca.

  6. Răspunde

    Folosesc si eu de un an de zile aproape Vichy Mineral 89 si sunt mega incantata de el. prima data l-am luat ca mi-a placut sticluta 😀 si apoi m-am indragostit de el, este super fain.

  7. Răspunde

    Este foarte bun, il am in varianta de 30 de ml. Data viitoare o sa-l cumpar in varianta full size.

  8. Răspunde

    De vreun an de zile folosesc si eu boosterul de la Vichy. N-as mai renunta la el.

  9. Răspunde

    Foarte fsin produsul acesta. Orice de pa Vichy merită încercat.

  10. Răspunde

    Vichy a avut mereu puterea de a ma impresiona cu ce produse scoate pe piata. Am observat ca toată lumea ii apreciază și au și de ce.

  11. Răspunde

    Chiar aseară am plasat o comandă pe Notino.ro și nu îmi vine sa cred ca am ratat oferta! Chuar voiam sa testez acest ser, mai ales că îl văd peste tot lăudat. 💚

  12. Răspunde

    Mi-a placut la nebunie boosterul Vichy, la un moment dat trebuie sa il recumpar.

  13. Răspunde

    Si eu mai folosesc produse cu acid hialuronic si imi plac. E fain acest produs de la Vichy. Vara am simtit ca mi se potriveste mai mult.

  14. Răspunde

    Ma gandesc si eu sa incerc acest Vichy pentru ca am observat ca toata lumea il lauda

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: