Cadouri pentru Craciun din categoria „Skincare”

Craciunul este la cateva zile distanta si lista cu cele mai importante cadouri acum se realizeaza.

Pentru ca iarna este perioada in care mainile noastre sunt cele mai afectate de frig si umezeala, la care anul acesta se adauga o agresiune in plus datorita dezinfectantelor folosite, m-am gandit sa vin cu un clasament al celor mai bune produse pe care eu le folosesc in prezent.

Cele mai apreciate cadouri pentru Craciun din categoria „Skincare”

Sunt o multime de creme de maini, unele la cutiuta, altele la tub, cu vitamina E sau cu diferite uleiuri esentiale. Eu vi le arat pe cele mai apreciate de mine in aceasta perioada.

In cazul in care simti ca nu mai ai idei pentru cadouri , la Notino sunt o multime de astfel de cadouri deja impachetate. Insa, daca preferi sa le cumperi separat, exista optiunea de-a le pune in cutiute special concepute de catre cei de la Notino. Tie nu-ti ramane decat sa le asezi frumos sub brad!

  1. 1.Dermacol Aroma Ritual Apple & Cinnamon

  2. O crema cu aroma de mar si scortisoara este cea mai potrivita iubitorilor de arome si texturi. Eu iubesc astfel de arome in perioada Craciunului si nu aveam cum sa o ratez. Mi se pare optiunea  cea mai parfumata, care te duce imediat in lumea magica a sarbatorilor.

Pont.

Saptamana aceasta la adaugarea de produse Dermacol in cosul de cumparaturi la Notino in valoare de 75 de lei beneficiati de un cadou parfumat. Un  gel de dus si o  crema de maini cu aroma de ciocolata belgiana, frumos ambalate sunt adaugate  la final daca se ajunge la suma de 75 de lei.

In plus, folositi  codul der20 si mai beneficiati de  20% reducere la produsele Dermacol.

2.L’Occitane crema de maini

Cremele  de maini L’Occitane sunt perfecte pentru poseta. Vin intr-un ambalaj micut astfel incat sa le putem avea cu noi ori de cate ori simtim nevoia unei hidratari suplimentare.

Eu am doua astfel de creme si recunosc ca sunt nelipsite din geanta mea.

3.Clinique iD for Lines & Wrinkles

Dintre cele mai apreciate creme hidratante si serumuri pe care eu le-am tot incercat de-a lungul timpului, cele de la Clinique, au ramas in topul preferintelor.

Dupa utilizarea lor simt pielea hidratata si in plus se observa o luminozitate aparte.

Folosirea produselor de ingrijire cu regularitate aduce un plus de fermitate, acest aspect fiind cel dorit de noi, femeile.

Ce cadouri pentru Craciun din categoria „Skincare” va doriti anul acesta? La Notino sunt o multime de astfel de cadouri pe care le poti oferi celor dragi!

 

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    O sa-i sugerez sotului sa imi ofere o crema Clinique iD for Lines & Wrinkles 🙂

  2. Răspunde

    Nu imi doresc ceva anume. Ma bucur de orice cadou de pe Notino :))

  3. Răspunde

    ma tenteaza ceva frumos parfumat anul acesta, poate niste lumanarele

  4. Răspunde

    Cei de la Notino au mereu oferte faine. Eu am luat deja cadourile pentru cei dragi, dar e cazul sa ma rasfat si eu putin.

  5. Răspunde

    Produsele de ingrijire sunt mereu o buna idee de cadou pentru cei dragi.

  6. Răspunde

    La Notino chiar ai de unde alege, totusi eu as alege un parfum de data aceasta.

  7. Răspunde

    Dermacol m-a convins cu crema de maini de la cuvantul “scortisoara”. Am nevoie si de o crema de maini hidratanta, iar daca vine si cu un miros super…e perfect!

  8. Răspunde

    Drăguțe idei, mie îmi plac foarte mult produsele de la Occitane en Provence. Ce design frumos are și crema propusă de tine. 🙂

  9. Răspunde

    Clinique este preferata mea. Este pe lista mea de dorinţe, alături de cremele de pentru mâini. Sper ca Moşul să le mai găsească pe Notino..

  10. Răspunde

    Îmi place ca la Notino gasim si produse scumpe dar si accesibile.

  11. Răspunde

    Ce idei faine de cadou! Sunt tare multe oferte bune pe Notino.

  12. Răspunde

    Un produs bun de skincare nu poate fi niciodata refuzat de o femeie! Imi place varietatea de cadouri de pe Notino!

  13. Răspunde

    Încă am de terminat câteva produse de îngrijire a pielii, dar mă tot uit după diverse produse de machiaj de la Revolution și Catrice.

  14. Răspunde

    As merge pe seturi de cadou de la Dermacol, sunt minunate și au arome foarte faine. 😊

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: