Yves Rocher – noua gama pentru ten

Yves Rocher a lansat noile game pentru ingrijirea tenului, pornind de la demachiere si pana la masti de hranire si hidratare.

In cadrul proiectului BuzzStore si Yves Rocher la care am aderat, am primit spre testare cateva produse de ingrijire destinate tipului meu de piele.

Eu am specificat in formularul de inscriere ca am un ten matur, care necesita fermitate si hidratare, de aceea, produsele primite in cadrul acestei campanii sunt cu trimitere directa pentru tipul meu de piele.

Yves Rocher – noua gama pentru ten

Din noua gama lansata de Yves Rocher  am testat produse destinate demachierii: crema si uleiul demachiant cu galbenele, masca cu alge, apa micelara si apa florala cu albastrele.

♦ Crema demachianta cu galbenele de la Yves Rocher ♦

Contine 94% ingrediente de origine naturala, fiind o crema demachianta fara parfum, cu un gramaj de 125 de ml.

Are la baza extract de musatel salbatic Bio, cu efect de calmare rapida a zonei. Ca si textura, este cremoasa, usor de aplicat.

99% din ingredientele formulei sunt biodegradabile.

Parere personala

Am aplicat aceasta crema demachianta doar pe fata si decolteu, folosind o perie demachianta. Cred ca ochii mei s-au obisnuit de ceva vreme cu apa micelara si de aceea solutiile de tip crema nu le mai folosesc decat pe ten.

Curata eficient, lasa tenul curat si nu determina roseata sau zone de iritatie. Este un produs bun, pe care l-am apreciat mai ales datorita compozitiei.

♦ Ulei demachiant cu efect de calmare ♦

Formula acestui ulei demachiant are la baza tot musatelul salbatic, fiind din aceeasi gama cu crema demachianta. Are o textura catifelata, fiind alcatuit din 97% ingrediente de origine naturala. Un produs fara parfum, fiind testat dermatologic si oftalmologic.

96% din ingredientele acestei formule sunt biodegradabile.

Parere personala

Formulele de acest tip le folosesc doar cand aplic un rimel de tip waterproof. Indeparteaza cu blandete acest tip de machiaj si recunosc ca l-am utilizat doar in acest scop.

♦ Demachiant delicat pentru ochi sensibili ♦

Demachiantul delicat pentru ochi sensibili a fost preferatul meu in ceea ce priveste produsele destinate acestui proces. Contine 99% ingrediente de origine naturala, curata foarte bine si iti ofera o senzatie placuta. Este o formula cu proprietati de calmare si de hidratare locala.

Parere personala

Este produsul pe care l-am introdus in top 10 produse demachiante si la care ma voi reintoarce cu o noua comanda la Yves Rocher. Imi place foarte mult si formatul de 100 de ml, ceea ce-l face pretabil si la bagajul de calatorii. Este perfect din toate punctele de vedere, fiind un produs organic .

Pe site-ul Yves Rocher l-am gasit doar in formula de set format din:

→Crema pentru hidratare intensă 48 de ore 50 ml
→Demachiant expres pentru ochi 100 ml
→Crema pentru conturul ochilor 15 ml

Cu siguranta intreg setul este la fel de minunat ca acest demachiant!

♦ Apa florală de Albastrele Bio ♦

Iubesc apele florale. Mi se par cele mai bune produse pentru ten. Nu stiu daca am gasit pana acum o apa florala pe care sa n-o iubesc.

Apa floarala de la Yves Rocher este formata din 99% ingrediente de origine naturala, fiind 100% un hidrosol. Nu contine parfum, avand un efect de calmare al ochilor obositi.

Parere personala

O ador!

Nu pot sa descriu in cuvinte ceva ce este intr-o perfecta simbioza cu tenul meu!

 

♦ Masca pentru hidratare si oxigenare a tenului ♦

Masca de oxigenare a tenului este formulata cu  Micro-alge Tetraselmis.

Are efect hidratant si confera o senzatie placuta de „fresh”. Textura sa de crema-gel dispare treptat dupa aplicare. Contine 98% ingrediente de origine naturala.

Parere personala

Este o masca de buna calitate care face ce promite. Am aplicat-o pe ten seara si am lasat-o 20 de minute. A doua zi tenul avea o stralucire frumoasa si ridurile fine erau mai putin vizibile, datorita efectului de „umplere” prin hidratare.

Acestea au fost produsele testate de mine in cadrul campaniei BuzzStore si Yves Rocher. Cel mai mult mi-au placut cele cu albastrele si masca hidratanta. Voi ce produse Yves Rocher folositi si va plac?

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    Foloseam cândva Yves Rocher, ba chiar aveam câteva produse preferate. După ce o să fie un brand etic, probabil o să mai achiziționez unele produse.

  2. Răspunde

    Mă bucur că Yves Rocher vine mereu pe piata cu produse noi, interesante.

  3. Răspunde

    Și eu am demachiantul pentru ochi sensibili de la YR si este in top si la mine.

  4. Răspunde

    Imi place crema demachianta si uleiul mi s-a parut foarte bun!!

  5. Răspunde

    Am si eu o gramda de produse pe care le prefer. Imi place mult demachiantul cu albastrele, dar am multe preferate si din randul produselor noi.Masca m-a surprins placut si pe mine

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: