Rutina de ingrijire a tenului cu produsele La Roche-Posay

Toamna tenul nostru are nevoie de-o ingrijire speciala, de-o hranire mai intensa si de un plus de vitamina C. De aceea, astazi vin cu cateva recomandari pentru rutina de ingrijire a tenului cu produsele La Roche-Posay.

Rutina de ingrijire a tenului cu produsele La Roche-Posay

Trebuie sa recunosc ca produsele dermatocosmetice ale brandului La Roche-Posay sunt cele pe care le folosesc de foarte multa vreme pentru ca pielea mea a rezonat mereu cu ele. Si ma refer aici de la creme si serumuri pana la produse de curatare sau de hranire intensiva a tenului depsre care v-am mai povestit pe larg si → aici.

Obisnuiesc sa am in rutina de ingrijire intreaga gama de produse La Roche-Posay pentru piele sensibila, insa toamna mi se pare cea mai potrivita perioada pentru a adauga vitamina C pentru o stralucire aparte tenului.

Vitamina C pura (L-ascorbic acid) reprezinta cea mai activa forma biologica de Vitamina C. Are rol de-a stimula producerea de colagen prin fibroblaste si de-a creste elastina, prin acestea aducand  un plus de stralucire si de vitalitate tenului.

Serumul cu Vitamina C pura La Roche-Posay contine:

♥Vitamina C Pura

♥Acid Salicilic

♥Acid Hialuronic

Toate sunt ingredientele perfecte pentru diminuarea ridurilor fine, avand compozitia perfecta pentru orice tip de piele.

Eu aplic acest serum seara, dupa demachiere. Are o pompita dozatoare care faciliteaza aplicarea. Are un miros discret, fin, cu capacitate mare de absorbtie, fiind discret lipicioasa.

Ca si completare a rutinei de ingrijire serumul Hyalu B5, reda elasticitatea pielii prin prezenta celor doua tipuri de molecule de acid Hialuronic, vitamina B5 si madecassoside.

Pe acesta imi place sa-l aplic dimineata, innainte de aplicarea machiajului zilnic.

Cand nu sunt pe fuga, adaug la rutina de ingrijire si cate o fiola HYALU B5.

La Roche-Posay spune despre aceste fiole ca:’in combinatie cu Vitamina B5 si Cupru Albastru  repara bariera pielii în doar o ora”.

Ce am observat eu?!

Ca tenul capata o luminozitate aparte, probabil si prin prisma faptului ca apare o hidratare suplimetara si un fenomen de „umplere”.

Rutina de ingrijire a tenului cu produsele La Roche-Posay

Pentru rutina de ingrijire a tenului din aceasta toamna, acest trio de exceptie este perfect. Voi le-ati incercat?

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    Da, le folosesc zilnic si funcționează cu adevărat!

  2. Răspunde

    Si eu folosesc seruri cu acid hialuronic si Vitamina C si tenul meu arata mult mai bine, mai luminos si mai hidratat.

    1. Răspunde

      Îmi plac aceste produse, le folosesc și eu.

  3. Răspunde

    Absolut minunate produsele pe care le-ai descris. Ai reușit să mă convingi, deși știam despre efectele miraculoase ale acidului hialuronic și vitamnei C, să încerc serumurile Roche Posay.

  4. Răspunde

    Imi place serumul cu vitamina C. Imi face tenul fin la atingere si mai luminos!!

    1. Răspunde

      Foarte bune și eu le folosesc

  5. Răspunde

    La Roche-Posay are numai produse minunate pentru tenul meu, pur si simplu ii sunt indispensabile

  6. Răspunde

    Le-am incercat si eu de curand si trebuie sa recunosc ca am fost placut surprinsa de cat de bine arata parul meu dupa ce le folosesc

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: