Cadoul perfect pentru barbati vine de la Helloice

Cand ne orientam in alegerea unui cadou pentru persoana iubita ne dorim ca acela sa fie perfect! Si cum ar putea fi cadoul perfect din toate punctele de vedere daca nu este purtat zi de zi?!

Bijuteriile de la Helloice sunt deopotriva apreciate de barbati cat si de femei prin eleganta lor.

Cadoul perfect pentru barbati vine de la Helloice

Daca v-am tot oferit idei pentru cadoul perfect atunci cand este vorba de femeia speciala din viata voastra, astazi m-am gandit sa schimb putin repertoriul si sa vin si in ajutorul doamnelor care cauta un cadou mai deosebit pentru persoana iubita.

In ultima perioada genul de bratari cu margele sau bead bracelets  au fost cele care au tot reaparut in colectiile creatorilor. Si asta e un lucru bun pentru ca tot mai multe modele au inceput sa fie purtate si de barbati.

Desi le-as putea cataloga cumva ca fiind genul de bijuterii unisex, unele dintre ele sunt apreciate in primul rand de barbati.

Desigur, sunt barbati care nu poarta bratari, alegand un lant mai sofisticat asa cum este cel de genul acesta pe care il gasiti aici: Cuban links. Acestea sunt mai mari, mai impunatoare.

Daca partenerul vostru prefera lanturile mai subtiri puteti sa-i alegeti un pandativ de pe site-ul Helloice. Aici am gasit modele atat de variate incat nu ai cum sa nu gasesti ceva pe gustul persoanei iubite. Depinde de fiecare in parte ce preferinte are, de stilul personal, de modul in care se imbraca sau de activitatea pe care acesta o desfasoara.

De la modele simple, clasice, la cele sofisticate si impozante, in categoria mens pendants gasesti o multime de astefel de idei care sa faca parte din cadoul perfect pe care l-ai gandit pentru persoana iubita.

Voi alegeti drept cadou pentru persoana iubita bijuterii?

***

When choosing a gift for a loved one, we want it to be perfect! And how could it be the perfect gift from all points of view if it is not worn every day?!

The jewelry from Helloice is equally appreciated by men and women for their elegance.

The perfect gift for men comes from Helloice


If I’ve been offering you ideas for the perfect gift when it comes to the special woman in your life, today I thought I’d change the repertoire a bit and come to the aid of ladies who are looking for a more special gift for their loved one.

In the last period, the type of bracelets with beads or bead bracelets were the ones that kept reappearing in the creators’ collections. And this is a good thing because more and more models have started to be worn by men as well.

Although I could somehow categorize them as unisex jewelry, some of them are appreciated primarily by men.

Of course, there are men who do not wear bracelets, choosing a more sophisticated chain such as the one you can find here: Cuban links. These are bigger, more imposing.If your partner prefers thinner chains, you can choose a pendant from the Helloice website. Here we found such varied models that you can’t help but find something to your loved one’s taste. It depends on each individual what preferences he has, on his personal style, on the way he dresses or on the activity he carries out.

 From simple, classic models to sophisticated and imposing ones, in the mens pendants category you will find a lot of such ideas to be part of the perfect gift you thought for your loved one.

Do you choose jewelry as a gift for your loved one?

More about Jasmine

Comments

 1. Răspunde

  Sotul meu nu poarta decat verigheta si smartwatch-ul, asa ca nu ii cumpar bijuterii pentru ca nu le-ar purta. Dar mie imi plac 😁

 2. Răspunde

  Foarte frumoase bratarelele pentru barbati, chiar sunt cadouri potrivite pentru cei care le-ar aprecia.

 3. Răspunde

  Tare drăguțe sunt! Soțul meu nu prea poartă, dar băieții da. Mulțumesc pentru recomandare, chiar este o idee grozavă de cadou.

 4. Răspunde

  Sotul meu poarta accesorii asa ca mereu ii fac cadou.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: