Black Friday la SavElectro

In cateva ore va incepe nebunia Black Friday, asa ca iti dau un pont! Pe SavElectro sunt reduceri substantiale! Nu le rata!

De ce sa vizitezi SavElectro de Black Friday?!

 

Poate nu ai nevoie fix in acest moment de un bec cu led,  dar de ce sa nu te gandesti din timp la o achizitie care sa-ti aduca o economie ulterioara?!

In primul rand, daca deja ai in casa becuri cu led, oferta SavElectro este prea tentanta sa nu-ti faci rezerve. De Black Friday poti achizitiona doua becuri la pretul unuia. Si nu se stie niciodata cand ai nevoie sa shimbi un bec in casa.

In al doilea rand,  daca nu ai becuri cu led in casa, este momentul optim sa faci schimbarea! De ce?! Pentru ca un bec cu led consuma 10W cu un flux luminous de 820lm comparativ cu un bec obisnuit care consuma 60W sau 100W.

Daca te gandesti la acele becuri”economice” cum ca ar fi mai eficiente, ei bine afla ca becul cu led consuma 10W comparativ cu becurile „economice” care consuma 15-20W.

Livrarea comenzilor se face in aceeasi zi , daca comanda este plasata innainte de ora 14.00, sau, a doua zi , daca comanda este facuta dupa aceasta ora.

Produsele comercializate de SavElectroau garantie inte 1 si 5 ani.

Plata produselor se poate realiza fie ramburs, cu plata in momentul primirii coletului  adus de curier, fie prin card de credit sau  ordin de plata.

In cazul in care te-ai decis sa pui in cosul de cumparaturi si un produs care nu se afla la promotie de Black Fiday,  dupa ce ai adaugat produsul in cosul de cumparaturi,  tastezi SAVBF, innainte de finalizare comanda, iar, la  acea comanda reducerea va fi de 15%.

O multime de modele de corpuri de iluminat : plafoniere, lustre, lampadare, aplice  sunt pe SavElectro !

Daca-ti place atmosfera vintage, nu trebuie sa ratezi ofertele lor . Am vazut cateva becuri vintage care sunt perfecte pentru o atmosfera calda de Craciun.

 

Cu siguranta va exista un model care sa-ti fie pe plac!

More about Jasmine

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: