Rosu pe unghii in decembrie!

Unghiute colorate in decembrie?!

Da ! Rosu sub diferite tonalitati!

Incepem pregatirile pentru Craciun si Anul Nou !

Eu am ales pentru luna decembrie diferite tonuri de rosu si argintiu.

Pentru ca mai sunt 14 zile pana la Craciun, fac deja probe si teste la culori, modele si diferite aceesorii pentru unghii. Insa vreau sa testez si rezistenta acestora (daca tot sunt in perioada curateniei).

Astazi folosesc un trio Melkior!

 

Am inceput cu un peeling cuticular de la Farmec( de care sunt indragostita iremediabil) si am continuat cu ‘Base Coat’-9 in 1 de la Melkior ( de care am devenit dependenta). In aceasta perioada unghiutele mele nu sunt foarte mari (probabil si pentru ca nu  este  doar luna cadurilor ci si luna curateniei generale) asa incat am preferat sa am si acest intaritor aplicat.

Am ales nuanta rosu- Velvet Touch la 4,5 ml, apoi am aplicat cateva imagini (asa am descoperit ca totusi bradul sau omul de zapada nu se vad extraordinar pe rosu, motiv pentru care le voi aplica pe un alt fel de nuanta in ziua de Craciun). Un singur strat de oja a fost suficient pentru o acoperire buna.

La final am aplicat Top Coat High Shine. Am aplicat acest Tp Coat pe unghii pentru ca am vrut sa-mi protejez desenele aplicate, dar si pentru ca am observant ca oja este mult mai durabila daca aplic acest Top-Coat.

Rezultatul final este acesta!

Ce nuante de oja purtati pe unghii in decembrie?

More about Jasmine

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: