O tinuta de printesa intr-un loc de poveste

Astazi vreau sa va arat o tinuta de printesa care nu putea fi prezentata decat intr-un loc de poveste!

Lanurile de lavanda sunt din ce in ce mai populare si la noi in tara. Daca initial eram fascinata de frumusetea lor in Bulgaria sau Franta, „trendul” lavandei a ajuns si la noi in Romania.

 

Am ajuns si noi, eu si Jasmine intr-un astfel de loc pentru a ne bucura de parfumul ametitor al lavandei , pentru a ne incarca cu energie pozitiva si pentru o sedinta foto.

O tinuta de printesa

Pentru acest tinut de poveste, am ales o tinuta de poveste de la LC.Waikiki, lejera dar foarte eleganta, intr-un roz pudrat.

Partea de sus a rochitei este dintr-un material usor elastic, fara manecute, avand un fluture mare din paiete care-si schimba frumusetea in momentul in care treci usor cu degetele printre ele.

 

Partea de fustita este dintr-un material gen tull, cu multe volanase, transparenta si cu „praf de zane” cum am numit noi sclipiciul (care n-a disparut nici dupa a 10-a spalare). Este captusita cu o sub-fusa din bumbac, astfel incat o face moale la atingere.

Printesa mea a surprins cu camera lanul de  lavanda in multe ipostaze si cred ca incepe sa-i placa si ei la fel de mult ca si mie arta fotografica.

 

 

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    Foarte frumoasa printesa ta , foarte frumoasa rochita , foarte frumos locul si foarte frumoase pozele 😉

    1. Răspunde

      Multumesc!

  2. Răspunde

    Foarte frumoasa ținută și mai ales fetiță

  3. Răspunde

    Fetita ta este absolut adorabila. Rochita ii vine foarte bine si ii sta de minune. Mi-as dori sa gasesc ceva de genul si pentru fetita mea

    1. Răspunde

      Multumesc!

  4. Răspunde

    Visez si eu de ceva timp sa imi fac poze intr-un camp de lavanda. Sper cat de curand.Pozele sunt spectaculoase!

  5. Răspunde

    Este adorabila micuta! Se potriveste de minune in peisaj.

  6. Răspunde

    […] frumos in cosulet) atunci cand am fost sa-i fac sedinta foto Jasminei (despre care va povesteam aici) si pentru ca anul acesta am fost la Praid de unde am venit cu masina incarcata de sare (bruta) […]

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: