Usile clasice sau moderne?

Usile de interior sau exterior, moderne sau clasice, glisante sau normale, laminate sau din sticla securizata?

Cum alegem usile si pe ce criterii mergem atunci cand avem o mare varietate la Kulttur?!

Personal, imi plac usile din sticla securizata.

Nu le gasesc doar foarte moderne si deosebite ci si extrem de frumoase. Am senzatia ca sunt atat de feminine si de elegante incat transforma radical aspectul unei incaperi.

Pot fi din sticla transparenta atunci cand doresti sa creezi senzatia de open-space sau sa aduci luminozitate maxima intr-o camera care nu prezinta lumina naturala, dar poti fi si din sticla mata, cu diverse modele, atunci cand doresti sa izolezi cumva continutul incaperii la care este montata o astfel de usa.

Eu, fiind in acest moment cu casa in constructii am participat la Targul de Mobila si am vazut ca aceste tipuri de usi sunt in mare voga. M-am bucurat enorm si pentru faptul ca ele sunt preferatele mele.

La astfel de usi cel mai important aspect este cel legat de modul de prindere si inchidere, precum si calitatea sticlei din care este realizata.

In cazul in care preferintele tale sunt indreptate pentru usile de interior Kulttur trebuie sa analizezi mult pentru ca au modele extraordinare si singura problema cu care te confrunti este ca sunt atat de multe modele, forme si culori incat parca le-ai vrea pe toate.

Usile din furnir iti ofera caldura, sunt cele in care clasicul se intersecteaza cu modernul iar calitatea le intregeste!

Daca alegi usile din furnir tine cont si de paleta cromatica a incaperii pentru care faci alegerea.

La Kulttur am gasit cateva combinatii foarte interesante de furnir si sticla securizata care le face intr-adevar unice si elegante.

Chiar daca iubesc usile din sticla n-as opta pentru o astfel de usa in cazul unei bai. Daca este o camera cu baie inclusa se poate merge pe usa cu sticla mata, insa pentru o baie pe holul casei trebuie sa alegi o alta structura a usii. Chiar si o usa cu sticla matuita este de evitat atunci cand baia este pe holul casei pentru ca silueta care se intrevede dincolo de usa poate crea un discomfort celui care foloseste baia.

Daca alegi usile vopsite atunci trebuie sa tii cont si de aspectul mobilierului din camera, dar si de pardoseala.

Usa poate sa completeze aspectul incaperii conferind acea idee de continuarea decorului din camera (asa cum este aceasta usa vopsita de la Kulttur) dar poate fi usa care sa creeze contrast direct intre o culoare intensa a peretilor si albul imaculat al usii.

Acest contrast nu face altceva decat sa scoata in videnta toate detaliile care le are usa.

Kulttur are un portofoliu vast de usi de interior pentru toate gusturile!

Alege-o pe cea care te reprezinta!

More about Jasmine

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: