TPAweeklychallenge – #11 Texture

‘Texture’ este tema saptamanii acesteia, asa incat am ales pentru unghiute un produs ‘Salon Profesional’ care in fotografii nu are la adevarata sa valoare.

Disperseaza lumina super frumos iar intr-un salon de evenimente, unde lumina este de tip spot sau disco  unghiutele se vad mult mai frumos.

TPAweeklychallenge – #11 Texture

Am ales pentru aceasta tema doua oje – una de la Sephora intr-un turcoise cu aspect  metalic nuanta ‘Full Moon Party’ si  de la Golden Rose – Holiday nr 51 pe care le-am combinat pe unghiute.

Pentru aspectul de ‘Texture’ am optat pentru aceste glittere sclipicioase de la ‘Salon Profesinal’ care se vad absolut superb pe unghie (sub ele nu am decat lacul transparent de protectie al unghiei). Nu le-am aplicat adiacent lacului de unghii pentru ca mi-am dorit sa le evidentiez strict pe ele.

Am aplicat glitterul albastru-turcoise pe lungimea unghiei (si chiar daca nu se vede foarte bine in foto intre gliterul albastru-turcoise si cel alb de pe inelar exista o folie curba argintie care am vrut sa fie ca si demarcatie intre ele). Cred insa ca aceasta ar fi meritat sa o pun intr-o alta nuanta pentru a o evidentia mai bine.

Este o manechiura care merge foarte bine la un eveniment fiind atat de ‘sclipicioasa’.

La aceasta provocare participa si :

  1. Oana – https://oanaalex.ro/
  2. Madalina – https://www.instagram.com/myprettynubs/
  3. Deyutza- https://deyutza.ro/
  4. Raluca Denise – https://www.instagram.com/babyralukutza/
  5. Cristina-https://www.instagram.com/cristina_nails_joyas/
  6. Andra Kat- http://andrakat.com

care au modele superbe in culori si texturi variate.

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    Foarte frumoasa combinatie

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: