‘Makehot’ in culori vibrante!

Makehot  toamna aceasta  in culori vibrante!

Pentru ca toamna imi plac nuantele si tonalitatile de la verde la maron nu doar la haine ci si in machiaj, astazi am decis sa vin cu o astfel de propunere.

Voi realiza intregul machiaj cu o singura paleta de la Sleek ‘Garden of eden palette’ care este absolut superba.

Stiu ca nu este fix genul de culori care sa-mi scoata in evidenta culoarea naturala a ochilor (posibil m-ar fi avantajat mai mult tonalitatile de mov-auriu si  promit ca revin si cu un astfel de machiaj) dar iubesc aceste nuante si va arat astazi pas cu pas cum am realizat acest machiaj.

 

Am aplicat pe fata intial un ser hidratant de la Clinique si am conturat putin cu fondul de ten de la Dior Nude nr.22 care are o putere de acoperire medie( nu am facut conturare aproape deloc). Blush-ul  de la Kiko si iluminatorul Melkior  le-am aplicat dupa machiajul ochilor. Iar ultima tusa dupa finalizarea machiajului a fost pudra in strat  extrem de fin de la Estee Lauder- Beautiful care este mai mult o pudra de corp si fata discret parfumata.

Pentru ca am aplicat fond de ten nu am mai insistat cu pudre in diferite nuante. Am considerat ca este suficient. Cand este foarte cald afara nu aplic foarte mult machiaj pe fata.

Sa incepem!

Prima nuanta folosita in coltul extern al ochiului a fost o nuanta de verde – Fauna – pe care am blenduit-o cu o pansula Cupio. Am aplicat ulterior in coltul intern nuanta de roz- Eve’s Kiss – (a doua de sus) si am continuat blenduirea.

Makehot now!

Urmeaza nuanta de maron – Python – in coltul extern peste cea verde pe care am incercat sa o amestesc in nuanta de verde. Central pe pleoapa mobila am aplicat acel verde superb – Evergreen.

Am aplicat si in pleapa inferioara ambele nuante pentru a crea un finish cat mai frumos si am aplicat un rimel Estee Lauder negru(pe care recunosc ca il folosesc foarte rar pentru ca mereu ma mazgalesc la genele inferioare care ating efectiv zona suboculara …am senzatia ca le face prea goase).

Pentru buze am folosit doua creioane de la Sleek nr 645 Ruby si Burgundy nr 194 impreuna cu rujul  Sleek Matte me Metalic Rusted Rose.Pentru ca rujul era perfect in nuanta creionului de buze Ruby am aplicat si putina nuanta din Burgundy  in colturile externe ale buzelor(de aceea am folosit doua creioane de buze).

Toate aceste produse le gasiti pe site-ul Makehot care va asteapta in acest moment cu o gama variata de produse de machiaj.

Pont...profitati acum pentru ca sunt reduceri pana la 70%

 

 

 

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    Imi place mult paleta, dar mai ales felul cum iti evindetiaza ochii fardurile astea verzulii. Felicitari pentru alegere. Am sa arunc si eu un ochi pe site, daca e vorba de reduceri de pana la 70%. Poate iar se lasa cu shopping.

    1. Răspunde

      Paletele Sleek sunt absolut superbe.Pe Makehot le-am gasit reduse ceea ce m-a bucurat tare mult!

  2. Răspunde

    Paleta de la sleek are niste culori fabuloase. Am si eu in plan sa dau o comanda pe site, vad ca au super reduceri.

    1. Răspunde

      Merita fiecare leut 🙂

  3. Răspunde

    WOW! Chiar 70%!? Multumesc de pont! Cu siguranta voi face o comanda si aici!

  4. Răspunde

    Paleta asta are niste nuante super, cred ca o caut si eu. Rujul de la Sleek il am si eu , e tare fain

    1. Răspunde

      Eu am vreo 6 rujuri de la Sleek dar parca fiecare e mai frumos ca altul 🙂

  5. Răspunde

    Sunt superbe nuantele si ti se potrivesc de minune. Ti-a iesit un machiaj foarte fain care iti pune foarte bine trasaturile in evidenta

    1. Răspunde

      Multumesc!

  6. Răspunde

    Imi place paleta fiindca are culori vibrante care iti scot in evidenta ochii superbi pe care ti ia dat mama natura.

  7. Răspunde

    Cat de faina e.paleta de la Sleek! Are niste nuanțe superbe. Ti-a iesit fain machiajul. 🙂

    1. Răspunde

      Nuantele sunt absolut superbe!

  8. Răspunde

    Vai, cat de bine iti sta machiata asa, in culorile astea! Superb! Iti scot in evidenta culoarea ochilor! <3

    1. Răspunde

      Multumesc!

  9. Răspunde

    Un machiaj deosebit! Cred ca e mare lucru sa te machiezi cu ceea ce-ti sta bine, spun asta pt ca vad multe femei machiate strident cu bleu sau verde, fara legatura cu restul – ruj, oja – si mai ales cu tinuta!

  10. Răspunde

    Imi plac tare mult produsele folosite in realizarea machiajului. Chiar au produse tare bune cei de la Makehot si ma pregatesc sa mai dau si eu o comanda la ei

  11. Răspunde

    […] Am ales un ruj intr-o nuanta pe care o ador si despre care v-am povestit aici. […]

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: