De ce sa-ti montezi un aparat de aer conditionat

Un aparat de aer conditionat nu este util doar in zilele calduroase (asa cum isi imagineaza cei care n-au astfel de aparate in casa) ci si in aceasta perioada de toamna cand este o temperatura mai scazuta doar in anumite seri si dorim sa crestem cu cateva grade temperatura din camera.

Daca in timpul verii un aparat de aer conditionat are rolul de-a scadea temperatura in camera in care este instalat si de-a oferi un confort termic, primavara si toamna putem obtine acel confort termic doar ajutandu-ne de aparatul de aer conditionat.

De ce sa montezi un aparat de aer conditionat?!

  • ~obtii confortul termic dorit atat vara cat si primavara-toamna
  • ~ micsorandu-se temperatura in camera se modifica si gradul de umiditate
  • ~ in conditiile unui confort termic se imbunatateste activitatea; in cazul in care discutam de activitatea de la birou sunt convinsa ca nici un angajat nu poate sa lucreze in conditii optime daca in incapere exista 0 grade C
  • ~ alergiile sau asa numitele „pneumonii de aer conditionat” apar doar in situatiile in care persoana respectiva sta pozitionata in dreptul aerului conditionat. Filtrele de la aceste aparate se vor schimba periodic pentru a nu permite dezvoltarea unor tulpini microbiene la acest nivel
  • Alege un aparat de aer conditionat  compatibil cu nevoile si necesitatile tale personale! La  SuperKlima Instalatii – magazin online ai o multime de astfel de aparate.

  • Alegerea iti apartine!

  • Daca trebuie sa alegi atunci fa-o in cunostinta de cauza.
  • In cazul in care aparatul se monteaza intr-o cladire in care exista mai multe astfel de aparate montate, sau te intereseaza cat vine factura la electricitate,  atunci trebuie sa fii atent la clasa energetica – si ne referim aici atat la clasa energetica de incalzire cat si la clasa energetica de racire.

Tine cont de nivelul de zgomot pe care-l are aparatul in momentul in care functioneaza (atat a unitatii interne cat si a celei externe).

Dar cel mai important aspect de care trebuie sa tii cont cand alegi un aparat de aer conditionat este BTU=“British Thermal Units” (o unitate de masura).

Aceasta indica ce putere are  aparatul de aer conditionat  raportat  la numarul de metri patrati din zona in care urmeaza sa fie instalat.
Daca exista o suprafata mare aparatul trebuie sa aiba mai multi BTU.

Orice aparat de calitate are  patru functii specifice: racire, incalzire, dezumidificare si ventilare.

La SuperKlima Instalatii in dreptul fiecarui aparat de aer conditionat exista aceste specificatii tehnice.

Tu pe care-l alegi?!

 

More about Jasmine

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: