Evenimentul tau intr-un cort elegant TentEvent

TentEvent – locul din care atmosfera de sarbatoare capata o alta infatisare!

Petrecerile in aer liber sunt un must-have, luand o amploare extraordinara.

Evenimentul tau intr-un cort elegant TentEvent

Poate pentru ca tot mai multi dintre noi, petrecem din ce in ce mai mult timp intre patru pereti si ne dorim cumva ca sa luam cat mai mult de la natura, aer sau poate din simplul motiv ca eleganta unui dom a devenit astazi net superioara fata de ce aveam odinioara.

La TentEvent am gasit chiar dom-uri  superbe  care imacteaza prin aspectul interior si exterior, care creeaza o ambianta minunata, pretabila oricarui tip de eveniment.

Chiar daca este toamna nu trebuie sa te sperie acest lucru atunci cand este vorba de aplasarea unui dom pentru ca acestea sunt realizate din materiale rezistente la intemperii, din membrane si structuri care fac fata la modificarile de temperatura sau umiditate.

Aceste dom-uri pot fi inchiriate sau cumparate fiind o modalitate perfecta  pentru orice tip de petrecere.

Dimensiunile sunt cele pe care le alegi tu in functie de numarul de invitati pe care-i ai la eveniment.

Sunt eco-friendly  pentru ca nu distrug mediul inconjurator, astfel incat ele pot sa serveasca nu doar la un eveniment organizat intr-o anumita zona aleasa de tine, ci si la solutii eco permanente, datorita structurii solide din care sunt realizate.

Poti organiza in astfel de dom-uri nu doar o nunta sau un botez, ci si o petrecere privata.

Tot la TentEvent gasesti si accesorii pentru evenimentul tau fie ca optezi pentru dom-uri sau corturi stretch de dimensiuni mai mici, accesorii care iti personalizeaza evenimentul dupa preferintele personale.

Imi amintesc cu drag o petrecere pentru cei mici pe care parintii au ales sa o faca in natura intr-un astfel de cort stretch. Toti erau extrem de fericiti si activitatile in aer liber care erau gandite de familia organizatoare i-a tinut pe toti intr-o frumoasa petrecere pana spre miezul noptii.

Daca alegerea ta se indreapta spre un cort tip stretch afla ca acestea au fost inspirate din corturile originale ale beduinilor fiind realizate din membrene organice, fiind flexibile, usor de montat, fara a fi necesara o autorizatie de constructie pentru ca nu au o structura fixa predefinita.

Pentru o petrecere reusita discuta cu cei de la TentEvent care te vor consilia in ceea ce priveste optiunea unui dom sau a unui cort stretch, precum si a acesoriilor care sa-ti completeze aceasta optiune!

 

 

More about Jasmine

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: