5 pasi in alegerea celui mai special inel de logodna

Casatoria reprezinta cel mai special moment din viata noastra si de aceea alegerea unui inel de logodna trebuie sa fie perfecta.

Inelul de logodna este cel mai pretios nu doar din punct de vedere al calitatii materialului din care este facut, ci si din prisma evenimentului unic pentru care a fost creat.

5 pasi in alegerea celui mai special inel de logodna

1~Alege inelul de logodna care o reprezinta pe viitoarea mireasa

Daca viitoarea mireasa are o preferinta aparte pentru bijuteriile fine, delicate, alege din colectia de inele de logodna din aur alb pe cel pe care simti ca-l va alege chiar ea.

O fire romantica  va alege acest inel de logodna de 18K  de la Zehava.

Claritatea diamantelor, precum si modul in care acestea reflecta lumina, le confera unicitate acestor bijuterii pe care creatorul Daniel Teashala le realizeaza in format unicat.

2~Unicitatea inelului de logodna sau personalizarea acestuia este un detaliu de care mirele trebuie sa tina cont.

Alegerea modelului in sinetine de gusturi, insa cum este pus in evidenta diamantul tine de bijutier.

Daca modalitatea de taiere a diamantului este perfecta, atunci lumina se va reflecta superb, iar toate aceste detalii tin de maiestria si dragostea cu care sunt lucrate aceste bijuterii.

3~Daca vrei sa fii la moda in fiecare an – alege clasic!

Inelul clasic de logodna, din aur albnu se va demoda niciodata.

Poti alege un inel fin, pe care viitoarea mireasa sa-l poarte langa verigheta, cu o piatra micuta rotunda sau poti merge direct pe varianta tip set cum este acest model de la Zehava – verighete si inel de logodna Malka cu diamante rotunde albe si negre.

Ce este foarte interesant la acest model este faptul ca inelul este format din doua bucati putand fi purtat in varianta completa sau simpla.

4~Alege bijuterii realizate de un artizan.

Chiar daca bijuteriile la comanda par mai scumpe, in realitate, calitatea si valoarea acestora sunt net superioare  iar detaliile personale pot fi alese in conformitate cu personalitatea femeii pentru care sunt realizate.

5~Informeaza-te innainte sa faci achizitia inelului de logodna.

Innainte de alegerea casei de bijuterii, citeste cu atentie parerile elor care au facut astfel de achizitii. In acest mod esti convins nu doar ca aspectul bijuteriei este cel pe care ti-l doreai, dar si de calitatea produsului.

Daca gasesti pareri negative referitoare la cum se comporta bijuteria in timp, poate ar fi cazul sa te mai gandesti.

Poti afla astfel de detalii si de la prietenii care au facut acest pas innaintea ta, dar si din mediul online.

Daca prietenii pot fi subiectivi, cei din mediul online sunt cei care-si spun parerile liber, fara constrangeri.

Indiferent de alegerea facuta nu uita ca inelul de logodna reprezinta juramantul facut pentru ca „dragostea nu e doar ceva ce simti, este ceea ce faci!” (David Wilkerson)

 

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    dupa cum ai spus si tu, logodna este un moment unic si la fel ar trebui sa fie si inelul de logodna. Chiar daca are o piatra mai mica, important este sa fie un model pe care nu-l vezi pe toate degetele si in toate cataloagele.

  2. Răspunde

    Asa am ales si eu 🙂 sa fie unic!

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: