Bicicleta pliabila – alegerea perfecta

Bicicleta a fost si ramane modalitatea cea mai frumoasa de a face miscare si de-a avea  dintr-o data energie si vitalitate. Insa, sunt zile in care-ti doresti ca bicicicleta ta sa merga singura pentru ca ajungi cu siguranta mult mai rapid la locul de munca sau la o destinatie care pare relativ aproape, dar din cauza traficului faci acea bucata de drum ca si cum ai fi mers 100 de km.

Nu putine au fost zilele cand waze imi arata ca mai aveam de mers pana la destinatie doar 2 km, iar ca durata imi dadea o perioada de 30-40 de minute.

Pentru toate aceste momente mi-am dorit aceste biciclete electronice.

Si nu doar pentru astfel de momente…

In oras totul devine din ce in ce mai complicat atunci cand este vorba de distante relativ mici, de 2-3 km pe care ajungem in timpul zilei sa le parcurgem in jumatate de ora sau chiar mai mult. Doar sa scoti masina din parcare devine o corvoada in perioada de trafic intens.

Pentru cei care-si doresc o deplasare rapida bicicleta electronica este solutia!

Pentru ca infrastructura nu mai suporta atat de multe masini, indiferent de ora la care pleci sau ajungi acasa, bicicleta electronica este o solutie perfecta care nu doar protejeaza mediul, ci si te ajuta sa-ti salvezi timpul cu blocajele din trafic.

In cazul in care te intrebi care este viteza cu care se deplaseaza o astfel de bicicleta afla ca aceasta ajunge la 25 de km/ora – fiind viteza maxima acceptata in Uniunea Europeana pentru deplasarea cu vehicule pentru care nu ai nevoie de permis de conducere.

Pe Monkey Board am gasit cateva astfel de biciclete electronice, extrem de convenabile ca si pret.

 

Ceea ce mi-a starnit cu adevarat interesul a fost si faptul ca au o greutate mica (ceea ce insemana ca o pot lua si pe sus ) avand o autonomie de pana la 60 de km.

Cu o astfel de bicicleta nu trebuie sa-ti mai faci probleme nici de locul de parcare pentru ca fiind pliabila, aceasta poate fi stransa si luata chiar la birou sau in apartament ocupand un spatiu mic.

Cred ca partea aceasta a reprezentat cu adevarat cea mai arzatoare problema. Majoritatea stim cat de important este spatiul ntr-un apartament mic asa incat solutia salvatoare la biciclete este faptul ca se pliaza ocupand foarte putin loc in casa sau pe balcon.

Si in cazul in care iti faci probleme cu incarcarea telefonului afla ca exista posibiitaea sa-l incarci pana la 20 de ori .

Daca toti am apela la astfel de biciclete electronice atunci cand ne deplasam in oras cred ca toti am fi mult mai fericiti si mai putin stresati de un trafic infernal care incepe sa ne sufoce incet-incet.

Si nu uita:” Viaţa e ca mersul pe bicicletă: Ca să-ţi menţii echilibrul, trebuie să te mişti în permanenţă.”-  în scrisoare către fiul său Eduard

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    Acum câteva luni chiar voiam să îmi iau și eu una, îmi plac, arata fain și te ajută să te deplasezi repede oriunde ai nevoie! 😊

  2. Răspunde

    N am mai mers de ani de zile pe o bicicleta, mi se pare interesant faptul ca e pliabila.

  3. Răspunde

    Eu am avut doar bicicleta clasica dar m-ar tenta una din asta electronica.

  4. Răspunde

    Imi plac aceste biciclete, dar deocamdata nu am decat trotineta electrica, bicla e pe lista de cumparaturi.

  5. Răspunde

    Ioi, ce mi-as dori o astfel de bicicleta, cred ca tot timpul as folosi-o.

  6. Răspunde

    Cineva a gandit tare bine si practic acest model!

  7. Răspunde

    Si eu as vrea o astfel de bicicleta…

  8. Răspunde

    Mi-ar plăcea o bicicletă electronică!
    cine știe, poate că, odată și odată…
    Mulțumim!

  9. Răspunde

    Chiar mi-ar placea si mie o bicicleta electronica. Sper sa reusesc sa imi iau una curand.

  10. Răspunde

    Trebuie sa recunosc ca mi-as dori si eu o bicicleta pliabila

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: