Toamna – sezon de cartigane

Toamna, vremea este puțin capricioasa.

Daca diminețile și serile sunt racoroase, in timpul zilei temperatura este mai ridicata si poți purta cu ușurință mânecă scurtă.

De aceea cea mai buna buna soluție este un cartigane pe care să-l porți la nevoie când temperatura scade.

Cartigane scurte sau lungi, tricotate,  elegante sau casual-sport sunt cele la care apelam frecvent in aceasta perioada.

Dar cum alegem din mulțimea de cartigane?

Alegerea unor cartigane se face nu doar după calitatea materialului din care este făcut ci și după croiala sau lungimea sa.

Alege PrettyModa pentru o gama variata de cartigane!

 

Cartiganul lung, din material tricotat este alegerea ideala pentru un blug dar și pentru o ținută casual.

Fie că alegem varianta deasupra genunchiului, fie pe cea peste genunchi, cartiganul lung este must-have in aceasta toamna.

Daca ai o inaltime mai mica optează pentru cartiganul de lungime medie, deasupra genunchiului pentru că altfel statura ta va părea și mai mica.

Cartiganul tricotat dintr-un fir mai gros este mai călduros  și poate fi purtat și iarna, in serile reci dar și la birou intr-o ținută lejera sau peste o cămașă oftice.

Pentru zilele mai calduroase poți alege un cartigan tip plasa sau dintr-un material mai subtire.

 

Dacă-ți place cartiganele scurte, feminine, am găsit la PrettyModa o mulțime de astfel de modele, in culori vesele și foarte versatile.

Aceste cartigane pot fi purtate atât la un pantof cu tocul jos cat ca la botine scurte.

Sunt foarte feminine putând fi purtate atât peste o rochie cat și peste o cămașă.

Daca va gândiți că nu pot fi purtate la o ținută elegantă, iată o idee foarte inspirata a unui cartigan tip plasa, mai gros, care arata perfect la un costum office alb: pantalon – cămașa.

Impactul cromatic este extraordinar iar întreaga ținută per ansamblu este superbă.

In ceea ce privește paleta cromatica, daca primăvara nuanțele preferate sunt alb-roz, toamna alegem nuanțe de culoarea piersicii, galben-mustar, cappuccino, cu întreaga paletă cromatica de la crem la maron.

Cartiganul poate avea o tăietură dreapta sau asimetrica.

In cazul celor în colturi sau asimetrice un pantalon lung, mulat, slim, va evidenția o silueta perfecta accentuată de asimetria croiului cartiganul.

In cazul in care dorești să adaugi volum in partea superioara a corpului, optează pentru cartiganele petrecute cum este acesta care subțiază soldurile punând accent pe bust.

Dacă ești adepra unui stil minimalist atunci alege un model drept, cu linii simple.

Indiferent de preferințele tale la PrettyModa găsești o gama variata de cartigane, cu forme și culori superbe, texturi aparte care-ți vor conferi un stil aparte!

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    eu port cardigan destul de mult, inca de pre vremea cand nu s-ar zice ca era la mare moda. Uite ca acum pot sa spun si eu ca sunt in tendinte cu hainele mele!

    1. Răspunde

      Da…si eu la fel! Mie imi plac cele de lungime medie si in culori cat mai vii!

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: